sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Taas yksi rasti almanakkaan

Mukavia naapureita saa töissä ja kerrassaan taitavia. Kotikin komistuu huomaamatta. Henkarikori löysi paikkansa keittiöstä. Mieleen taas jäi mukavat ihmiset savon maalta ja sen takaa.Viikonlopun työt voi pyyhkiä kalenterista yli. Olo on outo, olin koko viikonlopun erittäin lujasti töissä. Työpaikkana suomen parhaiten järjestetty joulutori, myyjän kannalta. Tuntuu todella epätodelliselta ettei ole väsynyt. Niin se huomioiminen vaikuttaa, jaksaa vaikka mitä. Uutiskynnyskin ylitettiin, naamavärkki löytyi maakunta lehden parhaalta paikalta. Aamulla kahvia juodessa aukaisin lehden ja samantien meni kahvi väärään osoitteeseen. Siinä kakoessa ajattelin ensin negatiivisiä mutta päivän aikana selvisi median mahti. Tuntui että kaikki olivat lehtensä lukeneet. No, karavaani kulkee...


Töitten huono puoli on se, että aina ei jaksa olla lujana kaikkien ihanuuksien keskellä. Luette onnellisen helmien ja punoskorin omistajan blogia. Muutakin ihanaa siellä oli mutta pysyin lujana, reipas tyttö. Helmet ovat paperia joka on leikattu suikaleiksi, rullattu ja lakattu. Käy kaulaa ja ranteeseen. Ihanat. Punoskori on taas metalli henkari jossa on kaaospunontaa, toivottavasti termi meni oikein.

Viikko on vielä kalenteri pujottelua, ensi viikonloppu on viimeinen työviikonloppu. Olen itse järjestämässä tapahtumaa joten puuhaa riittää koko viikolle. Torstaina käyn vielä vetämässä yhden joulu askartelun. Tätähän ette tietysti usko mutta jotenkin vahingossa sovin kesä myyntinäyttelyn juhannuksen jälkeen. Tuntuu, että se lipsahti vanhasta tottumuksesta. Yritän ottaa opiksi ja pysyä lujana. Liikaa ei voi puuhata tai päätyy nykyolotilaan.

2 kommenttia:

Sammakko kirjoitti...

Hauska tuo henkarikori. Ei kai sitä ihan kokonaan vanhoista henkareista ole tehty? Tekisi mieli päästä tarkemmin tutkiskelemaan!

tiiu kirjoitti...

Oikeassa olet, runko on taivutettu henkarista ja "ruumis" on täytetty ohuemmalla rautalangalla sinne tänne punoen, niinsanottuna kaaospunontana.