lauantai 8. joulukuuta 2007

Minua on huijattu

Lällälää arvatkaa kuka sai ruusuja hääpäivänä. Yhden kullekin vuodelle, että se Ukko kulta on muru. Kukkiahan oli tietysti pakko kuvata. Sen verran kaunis liukuva väri ruusuissa oli.

Tässäpä teille joulu asetelmaa, Sain itsestäni irti itsenäisyyspäivänä, että siivosin joulusiivon ja koristelin pojille kodin valmiiksi. Ennen joulua kun kiireeni vain lisääntyy ja myöhemmin ei aikaa koristelulle välttämättä ole. Ikkunoiden ylle laitoimme kaksi pientä haapaa ja paljon punaisia palloja sekä valot. Huone on kivasti valaistu tällä lailla ilman kattovaloa.

Ja se suuri huijaus. Talvi on viety. Joku vei kaiken lumen ja talven tunnun keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tosi kurjaa. Tänä aamuna kun lähdin ajamaan töihin, taivaalta satoi jalkarättejä. Tuuli ja sade muuttui päivän mittaan vedeksi. Minä haluan suomen talven takaisin, Lupaan tehdä oman osani ympäristökysymyksissä ja lopettaa kaiken ponnekaasun käytön, jos joku tuo talven takaisin. Pliis.
Päivä muuten oli onnistunut. Hassua miten jotkut tapahtumat tuntuvat antavat virtaa lisää. Olin matkojen kanssa yhteensä kaksitoista tuntia liikenteessä ja silti tuntuu kun jaksaisi. Välillä kun on tapahtumassa, jossa kädentaidot ovat sivu osassa, niin väsyttää tosi lyhytkin aika. Tänään kaikki asiakkaat olivat jotenkin virittäytyneet tunnelmaa ja jutuissa mukana. Vielä huominen ja kas kummaa, ajatus tuntuu mukavalle.

Ei kommentteja: