lauantai 1. joulukuuta 2007

Hiiren pesäEipä tullut tästä päivityksestä sukkien salatusta maailmasta kertova. Ajattelin päivällä kertoa teille eilisestä työkeikasta. Herrasmies aiheutti suurta hämmennystä kyselemällä englanniksi sukkien salaisuuksia. Myyjä kerrallaan pakeni paikalta. Vähän ilkeämielisesti tapahtuman seuraaminen aiheutti meille vieressä oleville suurta hupia. Anteeksi.

Päivällä siis syntyi monta uutta käsityöläisblogia. Odotan innolla osoitteita, jotta pääsen seuraamaan tutuksi tulleiden tulevia tekemisiä. Ajatus yhteisestä suljetusta kollega blogistakin jäi kytemään. Luulen, että se idea syttyy roihuun ja toteutuu pian.

Tulin kotiin iltapäivällä ja takki oli aika tyhjä. Ukko kullan lämmittämä sauna ja takan lämpö toivat mieleeni maalaamani lampunjalan. Kuvan värit eivät toistu aivan aitona ja kuvakin on kotistudio tasoa. Ehkäpä tunnelma kuitenkin välittyy. Hiirellä on hyvä olla koti pesässään, niin minullakin kun käperryn omaan nojatuoliin saunassa lämmiteltyäni. Ukko kullan kanssa jutellaan päivän melskeistä ja seuraillaan jälkikasvun touhuja. Kaikkialla on hiljaista ja pimeys peittää pellon reunaa. Vasta huomenna on uudet menot ja työt.

Ei kommentteja: