keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Vesisade virkistää

Aamu on mennyt ensi viikon töitä järjestellessä. Päiväkirjojen ym. haku matka sai arjen tuntumaan tosi läheiseltä. Huomenna haen posliininmaalauksen tarvikkeet ja teen kädentaitoryhmien tarvikehankinnat. Auto palaa taas täpötäyteen olotilaan. Sanomalehdet ja jätesäkit saavat tavaratilan näyttämään kassi- Alma hommilta. Yritin ensin hivuttaa töitä vielä myöhemmäksi mutta realiteetit iskivät vastaan. Minulla on pyykinpesua ja muuta auttamista pariksi päiväksi. Sunnuntaina käyn lapsuuden ystäväni mökillä tunnistamassa kasveja, joita kannattaa säästää. Sitä päivää odottelen, ihana höpötellä niitä näitä, jonkun niin läpeensä tutun kanssa.
Vesi tihuttaa taivaalta hiljakseen. Laitan uudet raita polvisukat. Sukkien päälle kumisaappaat ja niskaan sadetakin. Metsän laidassa voi olla sieniä tai pieniä menninkäisiä.

3 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Kiirettä siis riittää vastakin, mutta onneksi myös rauhoittavaa puuhastelua ihan muiden kuin töiden parissa:) Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

Krisse kirjoitti...

Hyvää syyskuun alkua. Poikkesin taas sivuillesi katsastelemaan..
-Krisse-

tiiu kirjoitti...

Inkivääri, kiitos samoin. Syksyllä on mukavaa mennä sadevaatteissa ulos kun tietää tulevansa lämpöiseen kotiin retken jälkeen. Tänä syksynä rauhoittuminen ja omat hetket tuntuvat erityisen tärkeältä. Hyvää syksyä.

Krisse, oikein mukava kun piipahtelet seurana. Kommentit lämmittävät syksyistä mieltä. olen piipahtanut blogissasi ja ihanalta näyttää. Yritän jatkossa kommenttiakin sinulle jättää. Ihanaa syksyä.