tiistai 9. syyskuuta 2008

Vauhtia piisaa

Aamulla suuntasin kohti päiväkeskusta ja mietin onko meillä tarpeeksi maalaajia aloittamaan ryhmää talveksi. Ihmetys oli suurehko kun ikäihmisiä tulvi huoneeseen. Ikinä ei ole ollut näin monta aloittajaa. Tarkoittaa, että juoksen tiistai aamuisin lujaa. Mukavaa oli se, ettei tarvitse arpoa alkaako ryhmä vai ei.
Suuntasin auton nokan toiseen taajamaan ja kävin opettamassa tuleville nuoriso-ohjaajille askartelutoiminnan ohjausta. Neljä tuntia tehtiin askartelu massoja. Taikataikina sai kyytiä. Kustannusten laskua pitää opettaa tuleville nuorisotoimen budjettia noudattaville.
Ehdin neljän jälkeen pyörähtää kodin kautta ennen seuraavaa maalariryhmää. Lisää kamaa autoon sekä itsensä tankkausta. Ilta ryhmässä oli heti ensimmäisellä kerralla myös tarvittava osallistuja määrä ja vanhoja tuttuja. Oli oikein kotoista aloittaa työt. Ryhmä on tosi hauska ja juttua riittää.
Olen oikeastaan ihmeissäni etten ole tämän väsyneempi, mukavat ryhmät antavat virtaa.

2 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Mukavaa kun maalariryhmässäsi on paljon osanottajia.
Mukavia tiistain maalauspäiviä!
-Krisse-

tiiu kirjoitti...

Krisse, ryhmät on mukava aloittaa varmalta pohjalta syksyllä, tietää paremmin oman aikataulunsa. Kiitos tiistain ryhmät ovat ylivetoja:) mukavia syyspäiviä sinulle.