lauantai 13. syyskuuta 2008

Kirjoja useampaan tarkoitukseenIdea paja, päässä pyörii kirjahylly. Aion ehtiä ensi viikolla kirpputorille, etsin vanhaa nahkakantista tietosanakirjaa. Siitä teen kulmaraudan, ruuvien ja liiman avulla kirjahyllyn. Opiskelija keksi idea askartelutehtävään niin hienon askartelun, ettei sitä enää oikein askarteluksi voi sanoa. Ajatus oli niin hieno, että vaahtosin Ukko Kullalle jotta tuollainen on tehtävä. Sain myös luvan käyttää ideaa. Nään jo sieluni silmin, miten seinällä pysyvä kirjapino herättää ihastusta ja ällistystä. Olen miettinyt vanhan kirjan olevan tarpeeksi arvokkaan näköinen tukikirjaksi. Näin meidän kesken en henno yhtään kirjaani uhrata, joten vanhentunut tietosanakirja on ainoa mistä sen voin tehdä. Kuvia seuraa.
Koko päivä on maalattu. Posliinille on lentänyt sorsia, joutsenia ja pöllöjä. Karhut, ketut ja hirvet ovat vuorossa huomenna.

5 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta kirjahyllyltä. Ja noita vanhoja tietosanakirjoja ei nykyään tahdo huolia mikään antikvariaatti, joten kirjojaa saa aivan ilmaiseksi tähän tarkoitukseen. Odotan kuvia

Krisse kirjoitti...

Sunnuntai blogilukusilla!

Syysterveiset Krisseltä

tiiu kirjoitti...

Arleena onneksi kaikki hienot asiat eivät ole kalliita. Kuvia seuraa, mukava kun kävit.

Krisse, taidan minäkin lueksia kaikki lukemattomat blogit tänään saunan jälkeen, tulen luoksesi lukemaan myös. Mukavaa viikkoa.

Inkivääri kirjoitti...

Mielenkiinnolla jään odottamaan kirjahyllytoteutusta!

tiiu kirjoitti...

Inkivääri, heti kun saan seinälle kuva tulee.