sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Lehti sade

Tein löytöjä ollessani ulkona. Autotallista lyhtyjä etsiessäni löysin vanhan taulun, joka on tehty yhteen näyttelyyn. Pohja on käsintehtyä paperia. Anteeksi kehno kuva, kameran akut tarvitsevat latausta enkä voinut ottaa useampia kuvia, hyvän saadakseni.

Sininen kangas on taas joskus aurinkovärjätty pohjakankaaksi. Sitä en muista mitä olen siihen suunnitellut mutta käyttöön pesun jälkeen sekin päätyy.

Uskomattomat tuulen puuskat pyörittävät lehtiä ilmassa, keltainen lehti sade on sakea. Mahtavaa, tuntuu kuin saisi uutta virtaa tuulen puuskista. Olen aamun ollut puhelimessa ja aamupäivän ulkona pihapuuhissa. Mieli tarvitsee nyt erityisesti piristystä, viikonlopun saldo on kaksi läheistä ambulanssilla sairaalaan toinen perjantaina ja toinen tänä aamuna. Tilanteet ovat onneksi rauhoittuneet , ainakin vähäksi aikaa. Ukko Kullan kanssa juttelimme tämän olevan jo niin absurdia, että naurattaa. Älkää luulko etten olisi huolissani, mieli vain tarvitsee lepoa kestääkseen kaiken ja meillä se apuväline on musta huumori. Huomenna hoidamme läheisiin liittyviä asioita, juoksen virastossa ja haen sovitun erän kierrätysmateriaalia. tiistaina on opetukset taas edessä.
Tänään on kuitenkin aikaa ulkoilla, lämmittää sauna ja jutella poikien kanssa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuo aurinkovärjäys kuulostaa mielenkiintoiselta! Täytyykin tutkia lisää aihetta. Kiva tuo taulu minkä kätköistä löysit:)

tiiu kirjoitti...

Nia kiitos kommenteista, Blogissani on aurinkovärjäyksestä aikaisemminkin malleja ja juttua. Emo-tuotteet sivulla on perusohje.

Inkivääri kirjoitti...

Hienot taulu ja kangas! Jaksuja sinulle läheisten kanssa, ihana että tosiaan jatsat välittää!

tiiu kirjoitti...

Inkivääri, kiitos kuvat tosin olivat karmeat. Yritän kohdella toisia niin kuin haluaisin minua kohdeltavan. Läheiset ovat minulle rakkaita ja olen oppinut ettei kaikki ole aina niin helppoa mutta jonkun on asiat hoidettava:) mukavaa viikkoa