maanantai 22. syyskuuta 2008

Happi myrkytys

Olen ollut koko päivän ulkona. Oma piha jäi huomiotta, kun sovin Äitini kanssa meneväni Ukko Kullan ja Pikku Ukon kanssa laittamaan lapsuudenkotini pihaa. Nyt on sitten tehty sammalpalloja ja kransseja. Pieni potkukelkka, luistimet ja venäläiset puulusikat ovat lyhtyjen lisäksi löytäneet paikkansa katoksen alta koristeina. Kameran unohdin tietysti kotiin. Seuraavan kerran käydessäni otan muutaman kuvan.

Ulkoilu aiheutti tarpeen akuuteille päiväunille. En muista milloin olisin päivällä nukkunut mutta nyt käänsin kylkeä ja nukuin tunnin ennen kuin menin Läheisen luokse iltatoimissa auttamaan. Huomenna on edessä pari opetusryhmää. Keskiviikkona ennen iltaryhmää käyn vihdoin oman pihan kimppuun, sen verran mukavaa oli sammalpallojen teko. Yritän myös etsi mahdollisimman luonnollisen näköisiä callunoita, valkoiset olisivat ihania.
Pieni lisko, joka on valmistettu huovasta on ostettu Unkarista. Valmistaja löytyy siperiasta, kansainvälinen pikku otus siis.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Ihana syksyinen kuva. Lisko on hellyttävä.
Minulla siirtyi terassi istutukset taas, mutta materiaalia on jo valmiina

tiiu kirjoitti...

Arleena, Kyllä se terassi siellä pysyy:) Itse en ole vielä hakenut materiaalejakaan mutta kyllä ehdin ennen lumen tuloa jos ei aivan huomenna sada.