maanantai 29. syyskuuta 2008

Autotallin aarteita

Autotallista voi löytyä ihmeellisiä asioita. Yllä kangaskokeilu, jossa on parafiinillä piirretty kuvio ja värjätyllä ruiskuemulsiolla maalattu kuvion päälle.

Vanhaan puulaatikkoon maalattu kukka ja puumunat maalattuna koristeena. Viritys on menossa uusiksi, laatikko voisi olla ihana hiottuna puhtaammaksi niin, että maalaukset näkyisivät himmeästi.
Väsy nostaa päätään, loppuillaksi käperryn kotiin. Ihan vain teen ruokaa ja järjestelen paikkoja. Aamun soitot, käynnit ja läheisen luona vierailu veivät mehut. Onhan päivä vielä huomennakin, kuten pojat hoilaavat Popedan tahtiin.

9 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

No, on teillä autotalli varsinainen aarreaitta!

Ihanan kaunis sininen kangas tuossa vähän alempana.

Inkivääri kirjoitti...

No ihan sama tuli mieleen kuin Hannella - teillä on aarretalli eikä mikään autotalli:) Minusta se on hieno ihan tuommoisena tuo loota ja värjäyskokeilukin kuin taulu!

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana etenkin tuo kangas !!!!

tiiu kirjoitti...

Kaikille kiitos ja kumarrus. Kankaita pitäisi vielä ennen lumen tuloa tehdä lisää ja paljon. Tuo sinisen sävy on monen suosikki:)

arleena kirjoitti...

Mukavia löytöjä. Ei muuta kuin kokoelmakooste seinälle, tulisi kaunis kokonaisuus.

Mari kirjoitti...

Hienoa taidetta:) Minuakin väsymys painaa... Eri syystä varmaan kuin sinua. Nuorimmaisilla on ollut korvatulehdus, vuoronperään:/ Levollista iltaa:)

tiiu kirjoitti...

Arleena Laatikosta sain tosiaan idean. Liiterissä on Ukko kullan ukin vanhoja puisia naulalaatikoita, täytyy kaivella ne esiin ja pestä. Eteisen seinälle voisi tehdä kollaasin:)

Mari Olen Keskimmäisen allergia ja korvatulehduskierteen kanssa joskus painiskellut joten myötätuntoni on sinun puolellasi. Valvominen vie mehut mennessään. Pikaista paranemista ja levollisia yö unia-

Krisse kirjoitti...

Terveisiä Vaaralasta!
Ilta selailulla blogissasi.

tiiu kirjoitti...

Kiva kun kävit Krisse.