torstai 28. helmikuuta 2008

Matkailua

Blogin muutaman päivän hiljaisuus on johtunut, äkillisestä tutustumisesta flunssalaan. Koska on loma, ajatteli keho sunnuntai- iltana tutustuttaa koko kropan suureen ja intessiiviseen flunssalan valtakuntaan. Tajunnan rajamailla kävin kolmena päivänä 39 asteen rajapyykillä, tutustuin enemmän ja vähemmän vapaaehtoisesti yskän ylänköön ja surffasin tuskan hien tantereilla. Yöt juhlin juotavan ja vessan välillä, päivällä makasin päänsärkyä parannellen lukuvalon tuskaisessa paahteessa lepolavitsallani. Niistämisen nyppylää valloitin jatkuvasti ja nivelsärkyjen teemapuisto tuli liiankin tutuksi. Minulla oli mukana kaikki kolme poikaani. Yksinäisyys ei matkalla vaivannut, tosin ahtaus välillä ahdisti, jouduttuamme majoittautumaan yhteen huoneeseen käytännön syistä. Palvelun hitauttakaan en voi moittia, koska yksityispalvelijamme (Ukko kulta) teki minkä voi ja ehti. Matka iski niin äkkiä kohdalle, ettemme ehtineet tehdä suuria suunnitelmia mutta jonkun käsikirjoitusta reissu toteutti. Kaiken kokeneena voin todeta, ettei matka ole kaiken sen tuskan ja vaivan arvoinen, lakanatkin ehtivät kastua. Jos suunnittelet matkaa, kehotan sinua nauttimaan tuhdin vitamiini- ja flunssalääkekimaran ja miettimään kerran vielä. Itse huokaan helpotuksesta laskeudutuani maan kamaralle ja tajunnan tason pikkuhiljaa palautuessa.

4 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Pitää koputtaa puuta, onneksi oln sästynyt flunssalta ja netin kauttahan se ei tartu.

Ihanan hauskasti kirjoitettu ikävän kokemuksen jälkimainigeissa, sillä onhan flunssasi nyt jo voitettu asia.

Tervetuloa takaisin terveys.

Hanne kirjoitti...

Tervetuloa takaisin matkalta! Itsekin tein pienen reissun, ihan pienen vaan. Teen näitä matkoja onneksi hyvin harvoin.

Ehkä oli hyväkin, että välillä sinun oli pakko levätä.

tiiu kirjoitti...

Arleena, olen edelleenkin puolikuntoinen. On todella harvinaista, että flunssa jatkuu minulla näin pitkään. Tiedän, että lapsiperheissä ollaan useamman kerran talvella sairaina. Meillä ollaan oltu ehkä päivä kuumeessa joka toinen talvi. Olen tullut siihen tulokseen, että tämä tauti on kingi:) Onneksi olet terve, nauti.Kiitos myötätunnosta.

tiiu kirjoitti...

Hanne, onneksi sinun matkasi oli pikkiriikkinen. Usko, lepo oli ehkä todella tarpeen. Tosiasiassa matkan laatu vain oli sellainen, että olisin melkein tehnyt mitä muuta kuin sen:) Työn iloa.