tiistai 19. helmikuuta 2008

Kiitos

Arleena http://arleenansanomat.blogspot.com/blogista ilahdutti minua tänä iltana. Sain kauniin tunnustuksen. Tuntui tosi ihanalta, olen huomannut bloggaamisen olevan todella sosiaalista puuhaa. Osa kommentoi ahkerasti ja se on minusta mukavaa, syntyy vuorovaikutusta. Tutustuu ihmisten erillaisiin tapoihin ja oppii kaikkea kivaa. Välillä lukee ihania tarinoita, näkee upeita koteja ja kuulee erillaisista paikoista.

Itse luen kaikenlaisia blogeja, sisustusblogeja, käsityöläisten blogeja, puutarhablogeja ym. Tosin ne vakituiset täytyy aina tarkastaa. Arleenasanomat,http://kotiopettajatar.blogspot.com/ Magi , http://www.sininenhuone.net/blog Hanne ja http://lasineito.blogspot.com/, sekä monet muut.

Oman blogin pito on ollut antoisaa, huolimatta suruista tai iloista. Mukavaa on huomata, että joku lukee ja samalla minä ainakin jäsentelen jopa ajatuksiani.

3 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Kiitos itsellesi, että pääsin tähän luetteloon!

Olen aloittanut blogin kirjoittamisen viime syksynä. Tämä on ihan oma maailmansa. Vähän aikaa menee ennen kuin pääsi jyvälle. Nyt olen oman tyylini löytänyt.

Käsityöyrittäminen on ihan omanlaistansa puuhaa sekin. Siinä on syy, miksi vierailen täällä Turkoosissa talossa, minä Sinisen Huoneen emäntä!

magi kirjoitti...

On tämä jännä maailma. On vienyt minut ihan mukanaan. Nyt jo suren, että ensi syksystä kun palaan töihin ei ole aikaa kuten nyt...

tiiu kirjoitti...

Magi, älä sure. Olen huomannut kirjoittavani usein iltaisin ja pienissä rauhallisissa tuokioissa. Uskon, että pian töihin palaamisen jälkeen löydät oman luontevan ajan tälle hauskuudelle.