keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Maalailua

Pöllö on työnäytöksen satoa. Pohja on keskimmäisen eskarissa värjäämä. Poikieni eskariryhmät ovat käyneet meillä keväällä teemapäivässä. Yhdessä oloa, pihalaatan koristelua sekä aurinkovärjäystä. Lasten kanssa tekemiseen aurinkovärjäys on mitä mainioin juttu. Ulkoa kerätyt kasvit ja muodot jotka paljastuvat seuraavana päivänä.

Punainen kuutamo on myös satoa viime sunnuntailta, pikaisesti maalailtu. Tuotteeksi asti peurat voivat kyllä päätyä. Vaatii vain hiukan hiontaa, pohjan miettimistä ja kehyksien tuumausta. Taustan kuviota voisi ajatella pakkasyön tähtitaivaaksi.
Huomenna on illalla aikuisten kokeileva kädentaitoryhmä. Huovutuksen hylkäämme ja siirrymme kankaankuviointiin. Saa nähdä mitä luova porukka keksii, aurinkovärjäämme ja maalaamme siveltimellä. Helpon mallineen ja sabluunan teon ehdimme myös kahdella seuraavalla kerralla opetella. Sen jälkeen onkin pääsiäistouhut, munanmaalaus ja paperibatiikki.
Meillä oli myrsky tänään. Puolituntia lumi tuli vaakasuoraan, puiden oksat katkeilivat ja sähköttäkin olimme n. tunnin verran. Elämme äärimmäisien sääilmiöiden aikaa..

2 kommenttia:

magi kirjoitti...

Kauniita! Ystävänpäivätervehdys sinulle!

tiiu kirjoitti...

Kiitos
hyvää ystävänpäivää.
edellisessä postauksessa sinulle kommenttien kohdalla värjäysviestiä. työn iloa.