tiistai 27. toukokuuta 2008

Simo ja termaritUkko kulta ei lähde enää halpa kauppoihin kanssani, tulee kuulemma liian kalliiksi. Ei ollut uskoa silmiään kun ilmestyin hyllyjen välistä termospullot sylissäni ja esittelin saaliin. Kiinalaisia termareita minulla on ollut kovassa käytössä kaksi, vihreä ja punainen. Löysin aivan ihania uusia värejä ja kokoja. Pieni vihreä tulee kurssi käyttöön. Täydellinen open oma. Ukko kulta halusi kyllä vähän perusteluja miksi tarvitsen neljä uutta termaria. Sain vakuutettua.
Simo sorsa oli sitten jo vähän vaikeammin perusteltava tarpeellinen asia. Pitäähän ihmisellä kotieläin olla. Musta sorsa on sitä paitsi yksilöllinen, edullinen, vähän hoitoa vaativa. Minulla kun on se eläinallergia, minkä takia jouduimme kissoista luopumaan, verta vuotavin sydämin. Heltyi ja ymmärsi. Pakkohan jokaisella on olla vähintään yksi musta Simo. Minulla on sorsan lisäksi jotain, jota en vaihda.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania termareita

tiiu kirjoitti...

Kiitos niin minustakin. Kiva kun kävit.

Inkivääri kirjoitti...

No hoo, noita on siis noin monenlaisia, pitääpäs pitää silmät auki - minulla kun on vain yksi, samanlainen kuin sinulla tuossa oikealla:)

magi kirjoitti...

Hih! Olet loistava! Melkoinen määrä termareita.

tiiu kirjoitti...

Inkivääri, en uskaltanut esitellä Ukko kullalle kaikkia värejä. Muutama valjumpi vaihtoehto jäi kaupan hyllylle. Etsivä löytää.
Magi, kiitos. Haen lisää kun Ukko kullan silmä välttää.