tiistai 13. toukokuuta 2008

Toiveajattelua

Ostin lauantaina muutaman kesäkukan, kesäkukkia sain myös kurssien päättyessä oppilailtani. Tänään katsellessa sivuttain vihmovaa räntäsadetta totesin olleeni melkoinen optimisti. Tällä korkeudella kesäkukat voi istuttaa yleensä kesäkuun ensimmäisen viikon jälkeen, muualle kuin kasvihuoneeseen, kuitenkin huomasin raahaavani itsepäisesti kukkia kotiin. Toivossa on hyvä elää.

Rakastan värien lisäksi muotoja, kauniit arkiset esineet ilahduttavat. Alla oleva lankakerän ja saksien säilytin oli pakko hankkia, Ukko kulta kyllä hymähtelee noille "pakoille". Itseäni sykähdyttää leikata kaunista luonnonläheistä narua ihanilla saksilla. Saan siitä arjen luksusta, keittiösakset ja muovinaru ei ilahduta samalla tavalla.

Saksien muoto oli syy miksi sorruin. Ihanan isot sormen kolot ja lyhyet terät. Materiaalikin oli plussaa.

Tämä viikko sisältää työn lisäksi muutaman todella mukavan asian. Torstaina kampaajan käsittely saa minut tuntemaan itseni uudeksi ihmiseksi. Perjantaina menemme päiväksi yhdistetylle työ-huvimatkalle Ukko kullan kanssa. Pojat ovat päivän koulussa ja mummolassa. Äiti ja isä hurauttavat Helsinkiin päiväksi. Tarkoitus olisi etsiä sisustusasioita, vastamaalattuun kotiin. Joku voisi tietysti muistutella ettei valkoinen nahkasohva ole kaikista käytännöllisin lapsiperheeseen. Vikana on se, että olen jo mitannut huoneen kulman ja se ihana kulmasohva valkoisena, välkkyy verkkokalvoilla koko ajan.

3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Pienten oivallusten ja hankitojen kauneus ja yksinkertaisuuskin tekevät niitä isoja arjen iloja.
Kuin kultalankaa on tuo pellava.

magi kirjoitti...

Kaunis kultalanka! Blogini on mennyt sekaisin mutta kurkkaathan uutukaiset korttini!

tiiu kirjoitti...

Lanka on aivan ihanaa mutta ajattelin, että käytettyäni tuon langan siihen tilalle käy myös vaikka paperilanka.