sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Tuunaa pöytäsi

Olen yksilöllisten sisustusratkaisujen puolesta puhuja. Saat helposti uudistettua oman näköisen olohuoneen pöydän, verhoilemalla pöytälevyn kankaalla. Oma pöytäni on verhoiltu aurinkovärjätyllä kankaalla. Kangas on nidottu tiiviisti levyyn ja kiinnitetty jalkoihin ruuveilla. Vuolaa, vaihdat pöydän tyyliä niin usein kun haluat. Kankaan käyttöikää voit lisätä lasilla, jonka asetat pöydän pinnalle kankaan päälle.

Sinivihreä kangas on syksyn värjäilyn tulos. Kasvit on poistettu kesken kuivumisen tarkoituksella, heinämäisen ja utuisen sävyn aikaan saamiseksi.
Perjantain matka oli oikein kiva ja virkistävä, laatuaikaa Ukko kullan kanssa. Lauantai meni kuitenkin toipuessa pitkästä ajomatkasta. Sää on ollut täällä uskomattoman masentava. Onneksemme perhetuttu ilahdutti meitä vierailullaan tänään. Pöydän ympärillä iloinen joukko nautti kuumaa kanakeittoa ja tuoretta, lämmintä leipää. Vähän vatsoja lepuutettuamme paistoimme vielä yhdessä vohveleita. Täydellinen sunnuntai, toivottavasti teillä on ollut yhtä ihana päivä. Nyt murha kirjan kanssa petiin, niin huomenna jaksaa painaa taas töitä.

3 kommenttia:

magi kirjoitti...

Upea sävy tuossa kankaassa!

arleena kirjoitti...

Kiva idea uudistaa pöytä taas uudeksi.
Lasilevyn alla kankaan voi jättää poimuille, niin näyttää tulevan vähän elävyyttä lisää. Kasvit kuultavat kauniista värjäyksen jälkeen kankaan pinnasta.

tiiu kirjoitti...

Magi kiitos, itse pidän myös sävystä joka ei ole sininen muttei vihreäkään.
Arleena, ajattelin myös vanhoja valokuvia kankaan pinnalle, vähän kuin kehyksissä.