keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Pakkasyön jälkeen

Yöllä oli taas hyytävän kylmä, onneksi kasvihuoneessa tuhoa ei syntynyt. Tämä päivä menee taas tiiviisti työn touhussa. Puhelin on tärkein työkalu tänään. Täytyy sopia aikatauluja, houkutella myyjiä tapahtumaan, etsiä yövartijoita, tehdä hivenen laskutusta ja päivittää kalenteri. Muutaman messu varauksenkin aika on käsillä. Huomenna on aamulla palaveri ja työhuoneella oloa. Perjantaina hankkeeseen liittyen menen tapaamiseen ja tutustumaan kivikauden kylään, esinekulttuuria sekin. Tänään on kyllä hauskaakin tiedossa, Illalla menen kutsuttuna pieneen kirkonkylään, jossa esitetään koko koulun voimin Kalevala näytelmä, mahtava voiman ponnistus.Ilta jatkuu pienen tapaamisen ja iltapalan merkeissä. Työhön liittyvää on tämäkin vaikka vapaamuotoisempaa.
Remontin keskellä Simo seikkailee ja elää omaa elämäänsä. Eilen illalla löysin Simon olohuoneen lattialta kaukosäädin vieressään ja aamulla Simo oli keittiössä aamupalalla. Kuopus tuntuu avustavan Simoa kiitettävästi. Sain seuraa blogitukseen, Simo katselee nyt konetta.
Meillä on jännitystä ilmassa. Serkkuni perhe on saamassa uuden jäsenen näinä päivinä. Kolmen lapsen äitinä elän mukana, heillekin tulokas on kolmas. Odottelen viestiä silmät kännykässä, vähän jännittää. Ajatukset ovat tulokkaan äidissä, toivon kaiken menevän hyvin. Hetki kerrallaan.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Ihania termareita tuossa edellisessä blogissa. Simo onkin näemmä otettu oikein perheenjäseneksi.

Sinullahan kuulostaa olevan mukavia työasioita lähipäivinä. Hauskaa ja luovaa toimintaa.

tiiu kirjoitti...

Arleena, simo on kotiutunut vähän liiankin hyvin :) Parille päivälle on todella kasaantunut mukavia työ asioita, en oikeastaan huomannut ennen kuin kommentoit.Kiitos. Joskus ei huomaa kaiken tämän touhun keskellä niitä ihania asioita ennenkuin toinen huomauttaa.