keskiviikko 31. lokakuuta 2007

ValokuvausValokuvauksen opettelu on yhtä tuskaa. Kuten huomasitte tiistain batiikki kangas ei ollut kaikista tarkin kuva. Kyllähän kamerakin jotain merkkaa mutta olen huomannut valojen kanssa pelaamisen ja salamavalojen oikkuilut kaikista vaikeimmiksi asioiksi. No, tulevaisuudessa huomaatte tietysti huiman eron kuvien kehityksessä : ) Tarkoittaa varmaan sitä, että jonkun studion tapaista täytyy pykätä.

Päivä alkaa tänään yhden jälkeen päiväkoti ryhmän kanssa, aivan oikein, taikalaatikoiden parissa. Sen jälkeen kuvataidekoulun laatikko ryhmä ja viimeisenä posliinia maalataan aikuisten ja lasten sekaryhmässä. Posliinin maalaajista alan olla ylpeä. Omia malleja pukkaa minkä ehtii.
Linnut ovat olleet tämän syksyn hitti. Tulossa on suuria maljakoita joissa on vesilintuja. Tekniikkana sekatekniikka, maalattua pintaa ja lysteriä. Sivellintyötä sekä puhallusta.
Kuvissa jälleen pisanka munia, nyt ehkä vähän perinteisempiä malleja. Mallit ovat oman pään tuotosta eikä kirjoista kopioituja joten siitä se vähemmän perinteinen.
Ja hei, ensimmäinen kommentti, kiitos. Ulkona muuten paistaa aurinko.

Ei kommentteja: