sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Turkoosissa talossa turkoosi makuuhuone
Opettelen kuvien laittoa blogiin. Kiersin koko talon ja otin kuvia, suurin osa on ihan reikäpään hommia mutta jotain laitan tänne.


Turkoosissa talossa on tietysti turkoosi makuuhuone. Sain mieheltäni joululahjaksi ihanan kissataulun, väreinä voimakkaita sinisen, turkoosin ja ruskean sävyjä. Taulun sävyt tietenkin siirtyivät makkariin. Jostain voi kuulostaa kammottavalta syvän turkoosi makuuhuone mutta itse koen tilan rauhoittavaksi. Koko makkaria en kuvannut, laatikkokasa saa edustaa huonetta. Alla on lastuista tehty kori, seuraavaksi miehen äidin nuoruuden aikainen puulaatikko jonka päällä on nuorimmaisen vauvatossut. Seinän väri näkyy sitten pinon takaa.


Pisanka munanmaalaus näkyy kotonani. Keittiössä on kasviväri kokeilun jäljiltä, ikkunan välissä, kuusi kasviväreillä värjättyä munaa. Seinällä on teline jossa on keramiikkamunia sekä itse maalattuja. Maalattuja munia löytyy myös paperimassa kulhosta. Kulho on täynnä viime pääsiäisen ajan näyttelymunia. Omat aiheeni pisanka muniin ovat usein luonnosta ja kohtalaisen värikylläisiä. Munan pinnalle on siirtynyt ohi mennyt peura ja pellolla levännyt joutsen. Kuvaan päässeen hanhenmunan maalasin viime keväänä, olin menossa maalausryhmämme tapaamiseen ja hämärälle pellolle oli laskeutunut noin 60 joutsenta. Sinä iltana munan pinnalle piirtyi vain joutsenten hahmoja.