tiistai 30. lokakuuta 2007

Taikalaatikko
Kiltti kenkäkaupan täti auttoi minua tänään. Teemme kuvataidekoulun lasten kanssa kenkälaatikoista sirkus aiheisia taikalaatikoita. Sain 16 laatikkoa tänään ja huomenna lisää. Auto kai näyttää enemmän kierrätyskeskukselta kuin autolta.

Teimme viime viikolla ryhmässä suunnitelmat, tänään aloitamme toteutuksen. Tarkoitus on vahvistaa laatikot liisterillä ja sanomalehtisuikaleilla. Sen jälkeen peitämme pinnat erillaisilla esineillä. Makaronit, napit, helmet, paperimassa ym. tulee peittämään laatikonkannen. Sen jälkeen gessoa pintaan ja maalaus akryyliväreillä. Uskon suunnitelmien perusteella meillä olevan muutaman viikon päästä upeita taikalaatikoita.

Luin lehdestä blogien tarpeellisuudesta, kannanotto oli aika tyrmäävä. Jotain siitä miten kirtsvirheiset ihmiset kirjoittelevat jonninjoutavia. Suoraan sanottuna, kolahti. Mietin itse juuri kielioppivirheitä ym. muita mokia omassa blogissa. Toisaalta en ole suomenkielen ammattilainen, kirjoitan omaksi ja muiden iloksi. Tarkoitukseni on näyttää omia töitäni ja antaa vihjeitä kädentaitoihin. No, tulipahan sekin selväksi. Jatketaan harjoituksia.
Kuvissa villalla täytetty pupu syysmasennuksen kourissa, huomaa apaattinen katse. Batiikki tekniikalla värjätty huivi on ollut pinkki valmiiksi. Kangas on vahalla leimattu ja heitetty sen jälkeen ruskeaa jälkiväriliemeen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogilistan kautta tulin lueskelemaan. Mukavaa tiistai-iltaa:)

Päivi kirjoitti...

Rupesitkin oikein superaktiiviseksi blogaajaksi - joka päivä pukkaa tekstiä! Kiva käydä lukemassa, että jotkut tekevät käsilläänkin jotain, kun itse istuu koneen ääressä kiroamassa. Tsemppiä!