keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kesä kerralla

Meille taisi saapua tämän päivän aikana kerralla kesä. Nurmikko on ihanan vihreä ja tulppaanin lehdet ovat nousseet maasta päivän aikana kymmenen senttiä. Uskomatonta. Eilen vaeltelin harmaissa huopa aamutossuissa ja nyt pitäisi löytää sandaalit. Ulkona miesväki sai issikan käyntiin ja kokeilee pihatiellä ajopeliä. Pärinä on kuin elokuvissa ja sininen savu leijaa talon ympärillä. Leveämpiä hymyjä en ole miehenpuolikkailla nähnyt.
Olen itse hoidellut pikku tehtäviä muutaman päivän. Työnäytös vei yhden päivän, syntyi yksi malli työnimeltään "Hummani hei". Posliinilehti ilmestyi ja työni oli yhdellä sivulla. Muutamaan tapahtumaan tuli kutsu. Iltatorin tiimoilta on kokoustettu. Yhdestä lehdestä soitettiin ja kyseltiin toriin liittyviä asioita. Eräs valokuvaaja soitti ja kysyi saisiko kuvata minua työssä. Kaiken kaikkiaan vauhti jatkuu, mukavalla tavalla.
Ensi lauantaina menen rakukurssille. Saamme tehdä 1-3 työtä. Täytyy pohtia jo valmiiksi tuota työtä. Haluaisin tehdä jotain sellaista, joka sopisi nyt kotiimme. Olen odottanut kurssia jo kauan. Rakutöitä olen tehnyt ennenkin, joten se helpottaa suunnitelman tekoa.
Huomisen vietän kesää tehden. Pihassa on yhtä ja toista siivottavaa. Jospa sitä saisi kuviakin kasvien alkuun lähdöstä. Varsinkin kun minulla on muutama aarre. Sitruunatimjami ja suklaaminttu ovat aivan ihania.

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

kevät on ihanaa aikaa :) Ja rakutyöt on kyllä hauskoja. Savesta on niin ihana tehdä ja rakussa on oma jännityksensa, tunnelma ja yhdessä tekemisen riemua!

tiiu kirjoitti...

Elli kaikki keramiikan tekeminen on minusta hauskaa. Rakupoltossa on se omanlaisensa taika. Mukavia kevät päiviä sinulle ja Onnille.