maanantai 26. huhtikuuta 2010

Tapettiverhot

Ostin keittiöön Tapettitalosta vadelma- tapettia. Käyttötarkoitus vain on hivenen epäperinteinen, ajattelin tehdä verhot. Tarkentaakseni ajatusta kerron tekeväni kapat tuosta tapetista. Laminoin lämmöllä kaksi reunastaan muotoiltua ja a4 kokoista palaa siten, että nurjatpuolet ovat vastakkain. Teen useamman "verhon" palan ja ripustan ne pienillä koukuilla ikkunan väliin. Eipä tarvitse pestä verhoja, riittää kun vain pyyhkii ne kostealla pölyrätillä. Verhojen lisäksi muutama jääkaapin päällä oleva säilytysrasia saa uuden pinnan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen itse miettinyt just ton tyyppistä - mutten ole koskaan päässyt toteutusasteelle! Kiva että joku on ahkera ja toteuttaa kaikkea hienoa ! :-) Hannaleena

arleena kirjoitti...

Ideasi kuulostaa mukavalta.
Tuossa alempana oli särkyneen lautasen palaset. Niistä teet varmaan jotain uutta.

Odotan, koska saat tänne näytille.

tiiu kirjoitti...

Hannaleena, se ahkeruus on hivenen liioiteltua. Jossain siivotaan lastalla ja käytössä on 28 mukia ettei tarvitse tiskata niin usein:)

Arleena kaikki rikkonainen on uuden alku. Kasvihuone vaatii uusia ruukkuja. Nyt kun kamera on uusi niin jospa kuvatkin löytyisivät blogiin:) Sinulla on kevään laitto paljon pitemmällä. Omat tulevat "kesäkukkani" ovat niin hallanarkoja että saavat odottaa kesäkuun alkuun.