keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Näyttelyn kirjarasiatYllä kierrätysrasiat. On pienen tytön aarrerasia, pullopiilo, avainrasia, samettirasia ja mustaa pitsiä kannessaan kannatteleva salaisuuden sisälleen kätkevä rasia. Kaikki kaiverrettuja sekä koristeltuja vanhoja kirjoja.
Ihmettä ja kummaa on aikeuttanut minulle blogger. Vastaukseni kommenttiin on viipynyt yli yön. Napsauttamalla se näkyy oikeassa paikassa mutta komenttien lukumäärä ei muutu. Virhe on kaiken lisäksi vain Turkoosin talon kohdalla, Iken lokissa kaikki on ok. Kumma juttu.
8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Soihtuköynnös kaiketi...

tiiu kirjoitti...

välillä lukihäiriöni livahtaa esiin tavaamisesta huolimatta:) kiitos vinkistä tavasin sanaa kauan ja tiesin siinä olevan virheen en vain ymmätänyt mikä se oli:)

tiiu kirjoitti...

Ja häiriöt jatkuu....

Anonyymi kirjoitti...

höh onpa joku tarkka ! voitko muuten valaista miten kirjat on kaiverrettu ? ja sisusta laitettu?

tiiu kirjoitti...

Kirjat on tavallisia kirjoja. Ne on kaiverrettu leikkaamalla kolo mattoveitsellä. Kaivertaminen etenee pikkuhiljaa ja puristimia voi käyttää apuna. Kaivertamisen jälkeen sivut on liimattu. Kun kirja on kuivunut rasian muotoon, on kaiverrettu kolo verhoiltu kangankaalla. Osa ompeli kankaan muotoon, osa liimasi palat suoraan koloon. Koristeita on liimattu ja maalattu. Voi käyttää oikeastaan mitä vain koristeena. Upeinta tietysti on jos voi käyttää itselleen tärkeitä asioita. Kokeile ihmeessä:)

tiiu kirjoitti...

Sana on kankaalla, en uskalla kohta kirjoittaa kun tulee koko ajan virheitä:)

Jokke kirjoitti...

Tosi jännät kirjarasiat!

tiiu kirjoitti...

Jokke kiva kun piipahdit. Rasiat on vinkeitä minunkin mielestäni.