keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kesä mielessä

Meillä puretaan vanha kasvihuone pois. Se on sijainnut ulkosaunan päädyssä ja nyt kun remonttia pukkaa, niin se on tiellä. Saan uuden kasvihuoneen etupihalle, jonne suunnittelin keittiöpuutarhan tapaista. Olisi mukavaa, että keittiön oven vieressä olisi salaattia, yrttejä ym. Luulen käyttäväni niitä enemmän kun ne ovat lähellä, eivätkä pellolla lavoissa niinkuin tähän asti. Tietysti kulkureitin ollessa lähellä, ulkonäköön on kiinnitettävä huomiota. Muurikelloja ja muita kivikkkoon sopivia kasveja aion istuttaa kivien ja laattojen väliin. Ajattelin kokeilla muutaman istutuslaatikon valmistusta turve/betoni seoksesta, olisi mukavaa jos ne piimä sivelyn jälkeen sammaltuisivat. Kasvihuoneeseen olen valmiiksi kerännyt lyhtyjä sekä lintuhäkin.

Nappileikki on jatkunut. Jääkaappimagneeteissa on vintage naisia sekä värjättyjä höyheniä.

6 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Kuulostaa tosi mukavalta ja kauniilta keittiöpuutarhasuunnitelmasi:) Onko sinulla oma rintanappikone? Aivan ihania nappeja olet tehnyt, tosi kauniita!

tiiu kirjoitti...

Odotan sormet syyhyten roudan sulamista:) Minulla on rintanappikone, jolla voi tehdä kolmea kokoa rintanappeja ja magneetteja sekä yhden kokoisia käsipeilejä.

Krisse kirjoitti...

Voi kun mullakin olisi kasvihuone..haluaisin niin sellaisen..

tiiu kirjoitti...

Odotin omaani, tuota vanhempaa Viisi pitkää vuotta. Nyt tuleva on ehkä vähän pieni mutta täytyy käyttää sitä hyvin:)

Mimmi kirjoitti...

Mukavia suunnitelmia..
ja ihania jääkaappimagneetteja! :)

tiiu kirjoitti...

Hei Helmiliina
Kiitos. Kevät on ihanaa aikaa, valo lisääntyy ja päivät pitenevät.