lauantai 4. huhtikuuta 2009

Harmaata

Harmaa on ollut kiehtova sisustusväri koko vuoden. Värinä se on jotenkin ryhdikäs ja arvokas. Harmaaseen on mukava yhdistää muita värejä, se on hyvä tausta kirkkaille väreille.

Harmaata vierastetaan minusta usein turhaan. Suomalaisissa kodeissa on usein ruskeaan vivahtavia sävyjä. Beige ja ruskeat ajatellaan usein lämpiminä. Itse olen koko ajan enemmän ryhtynyt suosimaan kylmempiä ja puhtaampia värejä. Valkoinen, joka taittuu harmaaseen on kiva sisustusväri.
Valokuvissa on ne eteisen pöntöt. Valkoiseen seinään on maalattu harmaa palkki. Maalatessa alue on rajattu maalarinteipillä, sitten on vain annettu mennä. Olen suunnitellut tuohon palkkiin mustalla tai valkoisella tervetuloa tekstiä. Toteutus vielä ontuu.

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

minä pidän harmaasta. Kotini on kyllä muuten ruskeaa ja vihreää pullollaan, mutta vessaan olen alkanut kerätä harmaata väriä. Se on mielestäni käytännöllinen ja tyylikäs väri :)

Kotisi muuten näyttää yksityiskohdista päätellen aivan ihanalta!

tiiu kirjoitti...

Kiitos Elli. yritän saada kotini näyttämään meidän perheen näköiseltä. Tyyliä voisi kuvata sanalla hulvaton.

arleena kirjoitti...

Harmaa on ryhdikäs väri, mutta vaativa. Eteisessä hyvin sopiva mukavin tehostein.

tiiu kirjoitti...

Arleena, mukava kun olet palannut koto suomeen:) Harmaa sopii hyvin myös vuolukivitakan taakse.Tuntuu ettei sen takan taakse juuri muu sovikaan....