torstai 9. huhtikuuta 2009

Hyvää pääsiäisen aikaa

Oikein levollista pääsiäistä. Aurinkoista ulkoilusäätä.
Aloitan pääsiäisen vieton käymällä kaupassa. Meillä syödään pääsiäisenä valkosipuliperunoita ja uunipaistia. Rahkapiirakan leivon myös. Huominen pitkäperjantai kuluu ortodoksikirkolla munaklubin myyjänä. Lauantaina ulkoilemme koko perhe ja lataamme akkuja. Sunnuntaina ystäväperhe saa meidät kylään, on todella mukava tavata pitkästä aikaa.
Ukko Kulta ja pojat sekä Ike viettävät miestenpäivää pitkänäperjantaina. Kun oli naistenpäivä niin kolmen pojan perheessä syntyi keskustelu miksei ole miesten päivää. Tasa-arvon nimissä päädyimme ratkaisuun, että meillä juhlitaan miesten päivää tästä vuodesta alkaen pitkäperjantaisin. Ohjelmaa on suunniteltu ja päädytty seuraavaan. Makkaran paistoa mönkijä ajelun lomassa. Pizzaa riittävästi, olen lupautunut leipuriksi. Elokuva, jonka pojat ja mies valitsevat. Viimeisenä muttei vähäisempänä saunominen pitkän kaavan mukaan.
Miesten päivän ohjelma todistaa, ettei kivaan päivään tarvita mitään ihmeellistä. Yhdessä oloa ja mieluista ruokaa. Vähän hömppaviihdettä. Tiedon ,että miehilläkin on oikeus tasa- arvoon. Keskimmäisen sanoin, huomenna on miestenpäivä.
Jostain syystä en saa normaalia tekstityyliäni näkyviin ,joten pyydän kärsivällisyyttä.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Mukavaa yhdessäoloa, sitä pitkinä pyhinä harrastetaan myös täällä.

Hyvää pääsiäistä.

tiiu kirjoitti...

Arleena, on mukava kun voi rauhoittua juhlan viettoon. Oikein rauhallisia päiviä sinulle.