lauantai 18. huhtikuuta 2009

Hempeilyä takapuoli jäässä

Hääkorttien pohjat, käsintehtyä paperia, odottavat kuvia. Minulta tilattiin onnittelukortteja kesän vihkipareille. Väreinä vihertävä, vaaleanpunainen ja liila. Pohjapapereissa on kukkien ja kasvien osia, aika viehättäviä. Nyt sitten pitäisi piirtää hevosella ratsastavia rakastavaisia ja ehkäpä toisilleen maljan nostavia pariskuntia.

Yllä kangasväreillä maalattu tyynyliina. Ulkona ei kyllä tuosta kevätsäästä ole yhtään viitettä. Viima on hirveä. Jos nallella on yhtään järkeä, se pysyisi vielä lämpimässä pesässä.

4 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Kepeät unet tulisivat noin suloisella liinalla ihan väkisin:) Kauniit paperit taitavat oikein houkuttaa kuvien tekoon? Viime yönä satoi lunta täällä, maan valkoiseksi ja hyytävä viima puhaltaa toista päivää - ei tosiaan houkuta ulos8)

tiiu kirjoitti...

Inkivääri, talviuni tuntuu tulevan takaisin. Oikeastaan noiden korttien teko houkuttaa tosissaan, hivenen erillainen projekti.

Hanne kirjoitti...

Hyinen viima puhaltaa myös meillä päin. Ovatko paperit itse tekemiäsi? Käsintehdyt paperit ovatkin aivan ihania.

tiiu kirjoitti...

Hanne , nuo paperit olen ostanut. Kesällä on tulossa paperiprojekti:)
Ajattelin tehdä pieniä pakkauksia käsintehdystä paperista, ihmiset kun pitävät mahdollisuudesta ostaa yksilöllisiä askartelutarvikkeita.