keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Vauhti vaan kiihtyy


Kuvassa aurinkovärjätty kangas johon on päälle maalattu vapaalla kädellä kuvioita, kangasväreillä.

Viikko on jo puolessa ja tuntuu kun vasta olisin kotiutunut reissusta. En millään meinaa tajuta tätä ajan kulkua. Jouluun on nelisen viikkoa. Kaikki viikonloput on ohjelmoitu ennen sitä ja viikotkin. Joka väliin tuppaa putkahtamaan uusia sovittuja juttuja, opinkohan koskaan sanomaan ei. Tänään on viikon viimeinen opetus ryhmä. Huomenna ryhdyn leipomaan ja perjantaina koristelemaan juhlapaikkaa, äitini syntymäpäivä juhliin. Välissä on pari kokousta ja palaveria, joten joutohetkiä ei juuri ole.
Ajattelin tehdä neilikka puita, katkaisen pieniä koivuja joihin laitan valkoisia neilikoita pieniin labraputkiin. Lisänä puissa on kristallinauhaa ja kuusen jalan peittää valkoinen paperi. Muualla on kynttilälyhtyjä, valkoisia liinoja, vihreät lautasliinat ja noutopöydässä on kolme isoa lasista kynttilänjalkaa joissa on pitkät valkoiset kynttilät sekä valkoisia kukkia isossa vanhassa soppakulhossa. Joulu kun on lähellä niin ajattelin vielä laittaa hopeisia joulupalloja isoihin vanhoihin hillopurkkeihin. Ulos roihuja ja havut portaiden eteen. Vanha asemarakennus pukeutuu juhlaan.
Ja lopuksi vähän maalattua lasia. Ensimmäisessä kuvassa on pienet liköörilasit, vanamo koristelulla. Toisessa kuvassa valkoviini lasit vähän slaavilaisissa tunnelmissa.


2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Juhlajärjestelysi kuulostavat kauniilta. Olisi mukava nähdä kuvia ideoistasi.

tiiu kirjoitti...

Juhlat ovat lauantaina. Ajattelinkin vähän valokuvata ennen vieraita. Kommenttisi jälkeen kuvia tulee to. sunnuntaina. Sisustus kuvia ajattelin laittaa enemmänkin tulevaisuudessa. Olen sisustus ja kädentaito lehtien suurkuluttaja.