lauantai 10. marraskuuta 2007

Raskas viikko

Kaikille isille ja papoille oikein hyvää isänpäivää. Meillä on tapana viettää päivää perinteisesti ja isi saa aamupalan ja lahjat sänkyyn. Pojat on piiloittaneet lahjat ja kortit vaatekaappiin. Pelkäänpä, että noin kello kuusi löytyy kolme poikaa iskän vierestä.



Enkeleitä kaikille joille tämä viikko on ollut raskas. Itselläni on ollut paljon ajateltavaa, henkilökohtaisia asioita jotka ovat olleet hyvin vaikeita hyväksyä. Asioita jotka ovat laittaneet omia arvoja uuteen järjestykseen. Viikko on ollut myös laajemmassa mitassa vaikea, yhteiskunta ei olekaan niin turvallinen kuin olemme luulleet. Omalla kohdallani on lähinnä hymyilyttänyt se vanha totuus, työ on vain työtä ja ne todella tärkeät asiat ovat läheiset ja se aika jonka meille rakkaat ihmiset saavat olla täällä. Omaisen sairaus kummasti palauttaa kaikki asiat niille paikoille joille ne kuuluvat.
Tänään ajattelen kauniita ajatuksia ja toivon voimia kaikille, jokainen on arvokas ja tärkeä. Viettäkää ihana sunnuntai päivä ja kertokaa kaikille rakkaille kuinka tärkeitä he ovat.

Ei kommentteja: