maanantai 12. marraskuuta 2007

Valopilkkuja

Turkoosin talon turkoosissa makuuhuoneessa on tietysti limen vihreät matot. Virkkasin yhtenä joutohetkenä trikookuteesta omalla ohjeella pieniä mattoja. Väri säväyttää mukavasti turkoosin seinän ja pinkin päiväpeitteen kanssa.

Matot oli yllättävän yksinkertaiset virkata ja paksu trikookude sekä 10 koukku tekivät työn edistymisestä tosi joutuisan. Virkkasin maton noin 2 tunnissa joten näitähän suorastaan tehtailee. Maton halkaisia on n. 80 cm

Trikookuteesta olen virkannut myös koreja ja pöytätabletteja. Nyt minulla on vähän pörröistä bukleeneulosputkea josta ajattelin kokeilla myös mattoa. Mallia vaihdan pyöreästä pitkulaiseen.

Viimeisessä kuvassa on viime kesän batiikki kurssi kokeilu josta tulee vielä tuotteissa käytettävä kangas. Väreissä on korjaamista aika paljon mutta kaksi ensi värjäystä onnistui kuitenkin niin mukavasti, että ne värit päässee valmiiseen malliin. Viimeisen uppovärjäyksen väriä tummennan melko paljon. Kankaassa seikkailee koiran kaltainen tyylitelty hahmo ja kankaan nimeksi tulee Varjokansa.

Tämä päivä on ollut lumisateinen ja vähän loskainen. Odottelen pikku pakkasta, olisi mukavaa jos maisema pysyisi valkoisena. Valo kun lisääntyisi lumen myötä. Huominen on taas tukka putkella päivä, aamu alkaa 07.00 ja jatkuu ilta 21.00. Onneksi on viimeinen viikko jolloin on näin paljon opetustunteja. Alkaa jouluun valmistuminen.

Ei kommentteja: