torstai 29. marraskuuta 2007

Tuntien vähyys

Tuntuu kuin joku veisi päivällä ajasta muutaman tunnin pois. Huomaan välillä kellon siirtyneen kuin itsestään eteenpäin. Huomio voi tietysti johtua siitä, että päiviin on ympätty luvattoman paljon juttuja.
Olin rakentamassa tänään myyntipöytiä viikonlopun tapahtumaan ja kerrankin jutut sujui. Meiltä meni vajaat kaksi tuntia koko juttuun. Pöydätkin olivat houkuttelevia, vaikka hermoilin ensin tuotteiden erillaisuutta. Hassua miten yhtenevillä pöytäliinoilla ja siistillä yleisvaikutelmalla saa kummia aikaiseksi.
Juttelin illalla kollegan kanssa ja sain vahvistusta ajatukselle, kouluttaa itseäni hieman. Olen kiireen keskellä osallistunut koulutukseen syksyllä ja viimeinen päivä on lauantaina. Olen saanut paljon uusia asioita koulutuksen myötä ja tämä blogi on esimerkiksi täysin koulutuksen ansiota. Yksin en olisi jaksanut tai ymmärtänyt toimia näin. Vielä en tiedä mitä keksin mutta huomasin tarvitsevani käsityöläisten yhteisöä joka ruokkii uusia ajatuksia. Kesällä menen värjäys kurssille ja verestän hiukan maalaustaitoja, välillä on mukava olla oppilaana eikä vain opettaa.

Ei kommentteja: