maanantai 19. marraskuuta 2007

Ovikoriste

Paiskin
töitä koko viikonlopun ja mieli on hyvä. Joku homma on pois päivä järjestyksestä ja seuraavat haasteet odottaa. Löysin viikonloppuna myös ratkaisun ovikranssi ongelmaa. Yllä oleva koriste pääsee risukranssin sisään ja pienemmät kukkaset sinne tänne kranssiin. Alumiinin ja risun kontrasti miellyttää ajatuksena. Laitan kuvan valmiista tekeleestä kun pääsen sille asteelle. Muutenkin tein kivoja ostoksia "töissä" ukko kulta sai solmion jossa on kiinni laatta "ISÄ". Itselläni on jo saman tekijän lusikasta tehty rintakoru. Ihanan liilan sävyiset ranteenlämmittäjät päätyivät myös Turkoosiin Taloon.
Toisessa kuvassa on Tiimarin löytö, huovasta tehdyt tabletit. En vain laittanut niitä pöydälle vaan ikkunan väliin, koristeeksi. Kuvio ja materiaali oli kohdallaan samoin väri. Ostin kolme tablettia ja leikkelin hiukan sekä kiinnitin kaksipuoleisella teipillä. Kivat makkarin ikkunan piristäjät valmistuivat ja taatusti pikku rahalla.


Kaikille mukavaa ja iloa sisällään pitävää viikkoa, takkatulen lämpöä. Lähden illalla opettamaan ja siitä se viikko lähtee rullaamaan. Joulu on tosi lähellä ja tontut liikkuu.2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Takkatulen loimutus ja räiske on tunnelmallisen jouluista ja talven kylmyyttää taittavaa ja rentouttavaa.
Blogissasi on kauniita toteutuksia.

Kiva oivallus Tiimarin tableteista. Minä tärkkäsin virkatuista liinoista isot lumihiutaleet ikkunaan. Ja lampunvarjostimen, jos olet käynyt blogissani, se löytyy sieltä.

tiiu kirjoitti...

Kiitos Arleena taidanpa piipahtaa katsomassa.Kaikki sisustuksen uudet jutut on kiinnostavia.