torstai 4. joulukuuta 2008

Pimeyttä ja loskaa

Kirjoitin äsken tekstin, jonka onnistuin hävittämään jonnekin, älkää kysykö miten. Tapahtuma kuvaa hyvin tätä päivää. Maalattuja laseja en todellakaan uskalla laittaa polttoon. Ainakin pitää pitää pieni paussi ennen kuin uunin päälle laittaa.
Otsikko kertoo päivän säästä kaiken. Olen päättänyt, etten anna pimeyden vaikuttaa mielentilaan mutta kun harmaa leijuu ympäri talon nurkkia ja painuu otsalohkon taakse, niin on vaikea olla iloisella mielellä.
Vaikka mitäpä minä valitan ? Ukko kulta armahti ja käy kaupassa sekä tulee pitserian kautta kotiin. Esikoinen tyhjensi tiskikoneen. Tänään myös maailmankuva muuttui musta punaisesta vihreäksi, sain uudet silmälasit. Tämän kaiken hyvän lisäksi minulla on jotain mitä monella ei ole, kylppärin lattialla hirven kallo sarvineen. Tässä kyseisessä trendissä olen kyllä hivenen jälkijunassa mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

4 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Ehhh, nyt täytyy tarttua tuohon viimeiseen - mitä ihmettä aiot tehdä hirven pääkallolla? Meinaan jos on hyväkin idea ja minulla olisi kyllä hyvä tilaisuus saada moinen - tai kaksi tai kolme jos lisä parantaa asiaa:D

Anonyymi kirjoitti...

Samaa meinaan minäkin kysyä. Taidan olla trendeistä ihan pihalla ;)

Harmaus on jotenkin niin roikkuvaa ja tihkuista, ettei sitä oikein voi olla huomaamatta, varsinkin jos täytyy käydä pihalla. Mitäs jos tekisi vastaiskun ja huovuttaisi itselleen jotain räiskyvän oranssia harmauden karkoittajaksi? Tai jos ei jaksa huovuttaa niin vaikka säästäisi kaikki appelsiinin kuoret ja leikkaisi ne sydämiksi tiskipöytää koristamaan :)

Mukavaa joulunodostusta Sinulle :)

arleena kirjoitti...

Kyllä ne hirven päät on edelleen suosiossa. Olen ajatellut ostaa sellaisen kynttilän., kromisen hirvenpään.

tiiu kirjoitti...

hei kaikki uusin postaus valaisee kallon tarinaa.
Inkivääri kaikki sarvet ja kallot seinille, Jälkikasvu ilahtuu, meillä pojat saivat kerrankin mieluisen seinäkoristeen.
Risulintu, ihanan ilahduttava postaus. Hyvää joulun odotusta sinulle myös.
Arleena, on lohduttavaa ettei ole ihan trendijunasta tipahtanut:)
Pentikin poro kynttilänjalka on aika ihana varsinkin kun se saa tilaa ympärilleen.