maanantai 1. joulukuuta 2008

Maanantain viiraus

Jos eilen otin rennosti, niin tänään on sitten vauhtia piisannut ja vaarallisia tilanteita. Siitä kun silmäni aukaisin en ole ehtinyt juurikaan henkäistä. Nyt käväisin koneella, kahvikuppi vieressä ja laittelen hieman viestiä, ennenkuin jatkan matkaa. Ensi lauantaina on Wanhan aseman joulu, jota olen järjestämässä. Viime hetken varmistuksia tuon tiimoilta riittää. Tällä viikolla on myös kansalaisopiston viimeinen viikko ennen lomaa. Minun pitäisi myös tehdä tuntisuunnitelmat muutamaan uuteen kurssiin keväälle, suunnitelmat tulisi palauttaa mahdollisimman pian. Esikoisen korva alkoi oireilla yöllä, joten lääkäriin lähtö on kohta ajankohtainen. Hienosti alkanut viikko, onneksi haahuilin varastoon eilen.

3 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Pidäppä vauhti päällä.
Itse tässä koneella, ja mietin josko aloittaisi painamisen kankaalle,,,

Anonyymi kirjoitti...

heip.
ostin uuden hienon ruotsalaisen sisustuslehden (joulusellaisen) ja huvittavaa mikä sieltä pisti silmään - juuri niitä termareita ikkunalaudalle hienosti aseteltuna mitä olet aiemmin esitellyt blogissasi ! Samaten samantyyppiset lamput, parina keittiössä - joten taidat olla niin sanotusti tyylin edelläkävijä ja ainakin ajan hermolla :-)

tiiu kirjoitti...

Krisse, tahti vain kiihtyy joulua kohti :) Paina ihmeessä kankaalle, se on niin kivaa puuhaa, että vie mennessään.

Hei nimetön, kiitos. Seuraan työni puolesta ajan tuulia ja olen huomannut usein olevani hieman etuajassa trendien suhteen Rautakaupan pojat usein maastoutuvat kun ilmestyn hakemaan jotain remontissa tarvittavaa. Kuulemma kukaan ei voi käyttää esim. sellaisia maaleja tiettyyn kohteeseen kuin minä. Talvi tai kaksi niin huomaan kaikkien käyttävän vastaavia. Onneksi meitä on monta, jotka haluavat tehdä omaa silmää miellyttäviä asioita, jostainhan sitä uuttakin on tultava.