keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Lahjontaa

Pitelen syyslukauden viimeisiä opetustunteja ja lahjonta on kiihkeimmillään. Ihanan vanhan ajan kukka, joulukaktus tuli taloon eilen. Ilahduin kukasta, koska se tuo muistoja mieleen. Oman ensimmäisen kodin sekä mummun ison kasvin. Kynttilöitäkin kannoin kotiin, niitä on kiva polttaa ja miettiä lahjan antajia.

Mitä kaikkea taitavat kädet saavat aikaa. Kahvipussi ei ehkä ole kaikista mediaseksikkäin tuote mutta kun asioita katsoo useammalta kantilta, niin johan tämäkin asia innostaa. Löysin myyjäisistä punotun pannunalusen. Ei, en tarvitse pannun alusia, omani ovat sitä paitsi puisia ja huovasta valmistettuja, mutta.. Minulle tuli itämaisuus mieleen väreistä ja muodosta. Tähtenä ikkunassa tai seinällä, miksi ei ? Vakavasti puhuen työ on tehty huolellisesti, kierrätysmateriaalista sekä vanhaa punontataitoa on siirretty uuteen tuotteeseen. Mediaseksikkyyttä saisi lisää punomalla työn vaikka kierrätyspressun suikaleesta tai vanhasta sadetakista, mahdollisuuksia on vaikka kuinka. Itse pidin noista kahvipusseistakin, punoja oli miettinyt värit kohdalleen. Saa nähdä päätyykö alunen tähdeksi kuuseen, seinälle vai ikkunaan.
3 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Todella, minä kierrätän kaikkea, mutta ensimmäiset kahvipussijutut saivat karvani nousemaan, ei sentään kaikkea. Nyt olen jo tottunut niihin ja jopa kerään pusseja:) Sinä oletkin löynnyt harvinaisen kauniita yksilöitä!

arleena kirjoitti...

Joulukaktus on sopivasti nupuillaan, ihana joulukukka.

Kauniita tähtiä, hyvin tehtyjä. Ja oiva idea kierrättää.

tiiu kirjoitti...

Inkivääri, kierrätyskunniaan:) En oiken ole noihin kahvipussi juttuihin hurahtanut mutta kun nämä ei näyttäneet kahvipusseilta:)

Arleena, minulla on joskus ollut iso joulukaktus, pidän siitä myös viherkasvina.