tiistai 23. joulukuuta 2008

Hyvää joulua

Olen herännyt joulusatuun. Lumi peittää maan ja puut näyttävät siltä kun joku olisi yön aikana kuorruttanut ne. Minulla on vielä pakettipaja käynnissä, lahjat on saatava kääreisiin. Sytytämme kynttilät ulos ja sisälle, tunnelmaa päivään. Ensi yöksi laitan kinkun uuniin . Huomenaamulla koristelemme kuusen. On ensimmäinen joulu kun Ukko kullan isä ja mummuni eivät ole fyysisesti paikalla. Huomenna käymme haudalla viemässä kynttilän heille. On haikeaa ja kuitenkin hyvä olla.
Pikku Ukko odottaa joulupukkia kovasti. Isompien poikien uho on vaihtunut epäilykseen, josko se joulupukki olisikin totta. Viimeiset koristelut odottavat poikia. Ulkoilmakin houkuttelee lumeen peuhaamaan. Hiljaa se aatto tavoittaa meidät ja rauhoittaa joulun viettoon.
Kiitos teille blogiystäville siitä, että olette kulkeneet vierelläni. Kiitos kommenteista. Kiitos omista blogeistamme, joissa olen piipahtanut vaikka en aina ole jaksanut kirjoittaa. Kiitos asioiden jakamisesta ja välittämisestä. Aina ei tarvitse tietää toisen nimeä tai olla fyysisesti läsnä, joten kiitos ja kumarrus.

Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa, järvenranta jäätynyt talvipakkasessa...

Oikein ihanaa joulua kaikille.

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiitos samoin:) Rauhallista ja rentouttavaa joulua♥

arleena kirjoitti...

Rauhaisaa ja valoisaa joulua.

Anonyymi kirjoitti...

Rauhallista Joulua!

Karita

Anonyymi kirjoitti...

Rauhallista joulunaikaa teidän perheelle:)

Krisse kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Tunnelmallista joulun jatkoa. Tästä pitää nyt nauttia kun ensi jouluun on taas mahdollisimman pitkä matka.

tiiu kirjoitti...

Kiitos kaikille, voimia uuteen vuoteen