perjantai 19. maaliskuuta 2010

Munistelua koko viikonloppu

Yllä toinen etiketti. Ei pöllömpi tuokaan.
Ensi viikolla pitäisi munia olla melkoinen määrä. Menee koko viikonloppu maalatessa. Tänään vien tilaustyön ja viikonloppuna maalaan yhden tilaustyön munien lisäksi. Lauantaina olisi kokous Jyväskylässä mutta saa nähdä miten ehdin. Työn täyteistä viikonloppua on siis tiedossa.
Eilinen lumipyry aiheutti sen, että tänään myös kuntoillaan. Lumityöt odottavat. Kotiin illalla ajaessani lumi oli kasaantunut tielle. Välillä oli aivan valkoisia hetkiä kun ajoin kinoksesesta läpi. Ei auttanut kuin ottaa vauhtia ja ajatella tien olleen tässä ennenkin. Kotiin sentään pääsin ilman traktorin apua tällä kertaa.
Mukavaa viikonloppua kaikille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Kävin pari vuotta sitten Sveta Peuran munanmaalauskurssilla ja kas, kuinka ihastuinkaan pisanka-tekniikkaan. En kuitenkaan ole viiriäisen munaakaan kirjaillut sitten kurssin. Niin, olen unohtanut, mitä värejä Sveta opasti käyttämään. Värihyllyllä olin tuuliajolla. Osaisitkohan neuvoa?

Kiitos blogista.

terv. Laura

tiiu kirjoitti...

Hei Laura
Sveta käyttää värijauhetta, josta tehdään liemi etikan ja veden kanssa. Värijauhe on munanvärjäykseen tarkoitettu eggcolor. Jauhepussit hän tilaa Usasta. Suomessa niitä on saanut tilaamalla Turun kristillisessa kirjakaupasta. Svetalta saa tilata niitä myös. Voit myös pääsiäistä edeltävällä viikolla kokeilla jos niitä olisi Jyväskylän ordotoksisessa kirkossa, seurakuntasalissa on myyjäiset koko viikon. Helpoin on googlettaa Svetan yhteystiedot ja kysyä häneltä.
Pisankamunan maalaus on koukuttava juttu:)

tiiu kirjoitti...

Joopa joo ortodoksinen ei sitten onnistunut täänään näköjään millään:)