torstai 11. maaliskuuta 2010

Hengissä ollaan

Ajattelin keränneeni nyt niin paljon voimia, että jaksan päivitellä mitä turkoosissa talossa on tapahtunut. Mitään ihmeellistä ei lokakuun jälkeen elämäämme ole kuulunut ja toisaalta on sattunut ja tapahtunut valtavasti. Kerron hiljalleen mitä on tapahtunut ja laittelen kuvia muutoksista. Perääni on kyselty, välillä joku on napannut hihasta ja ihmetellyt hiljaisuutta. Olen itsekin ihmetellyt saamattomuuttani mutta todennut sitten tämän voimien keräämisen tarpeelliseksi. Nyt kun kevät hanget sulavat, on aika palata.

8 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tervetuloa takaisin.

tiiu kirjoitti...

Arleena
Ihanaa huomata vanhojen tuttujen olevan paikalla. Kiitos! Voimaannuttavaa kevättä.

Elli kirjoitti...

tervetuloa takaisin blogimaailmaan :)

tiiu kirjoitti...

Elli
Kiitos, täällä on taas kiva olla.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun palasit blogimaailmaan ! Minä siivosin tänään askartelukirjapinoni, ja sain lukumääräksi 45 kappaletta erinäköstä opusta eri aihepiireistä - ja silti tekisi mieli saada niitä lisää, vaikken koskaan ehdi mitään toteuttamaan :-) ps ostin sen messuilla suosittamasi vanhasta uutta-opuksen, kiitos vinkistä - mutta sitä engl.kielistä taikinakirjaa ei varmaan mistään saa. Jos vaikka kesällä lainaisin sen sulta, jos kirjastosta ei saa?
Terveisin, Hannaleena

tiiu kirjoitti...

Hannaleena, kunnioitettava määrä kirjoja:) Ihania uusia kirjoja ilmestyy koko ajan ja ne kaikki olisi saatava:) Hyvä tietää, että tuota kirjaa saa vielä. Olen monta niksiä siitä lukenut. Laittele viestiä tulemaan kun ehdit massailemaan:)

Anonyymi kirjoitti...

huuto.netistä se kirja löytyi... tuskin uutena saisi. Ps. menossa pisankakurssille :-) t sama

tiiu kirjoitti...

Hienoa, itse löysin metsästämäni Noon arkki kirjan kirpparilta ja melkein itkin ilosta, eivät tainneet muut arvata mikä aarre 2 euron hintaisten harmaitten kansien väliin kätkeytyi. Mukavaa maalaus viikonloppua, Piialle terkkuja.