sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Sieniä mä metsästän..

Täydellinen kostea sienisää. Ei hätää, kuvassa ei ole valkoinen kärpässieni, kuvan käsittelyn tulos vain. Mieleni halajaa metsään, vaeltamaan katse maassa ja kuuntelemaan hiljaisuutta.
Todellisuus vain vetää arkeen. Kastejuhla, leipominen, siivoaminen ja illalla vieraita. Papereiden täyttämistä huomiseksi ja auton pakkaamista työ kuntoon. Oloni on ihmeellinen, toisaalta odottava, toisaalta vähän epätoivoinen. Tiedän kuitenkin työn kannattelevan ja arjen vievän sellaisella vauhdilla ettei päivittelyyn jää aikaa. Hyvä niin. Mukavaa viikkoa kaikille, työn iloa.

2 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Sinulla on kiva blogi, löysin tänne Arleenan blogin kautta. Sienet ovat minullakin mielessä, mutta tänä vuonna sienestäminen on jäänyt aika vähälle. Pitäisi viedä kuopus (kohta vuoden) aina hoitoon sieniretken ajaksi ja se tuntuu vähän vaivalloiselta.
Mukavaa viikkoa sinnekin!

tiiu kirjoitti...

Hei Katilein, kiva kun löysit ja tykkäsit. Oma kuopukseni on nyt kuusi, muistan hyvin ajat jolloin sieniretket olivat vähissä. Odottele muutama vuosi niin saat yhtä hyvän apulaisen kuin minä:) Metsässä muutenkin haahuilu on hauskaa..