maanantai 21. syyskuuta 2009

Iloa ja väriä

Törmäsin toistamiseen iloiseen keramiikkaan Unkarissa. Lasitteet tuntuvat hehkuvan ja värit räiskyvät. Nämä laatat toin kermakon alle kahvipöytään. Joku muisto oli saatava mukaan enkä uskaltanut ostaa isoja kannuja tai liemikulhoja, rikkimenemisen pelossa. Nyt harmittaa vain se, etten ostanut kolmea enempää. Noista olisi saanut upeat keittiö taulut jos niitä olisi vielä muutama lisää. Valkoinen 15 kertaa 15 olisi saanut kaivattua potkua.

Huomasin muuten, että kun olen ollut väsyneempi, olen käyttänyt kohtuullisen maltillisia värejä. Ruskeaa ja murrettua vihreää, jota on piristetty pienillä ilonpilkahduksilla esim. helmillä. Kaappini pursuaa kuitenkin värikkäitä vaatteita. Nyt täytyy kaivaa kaikki purppurat, kirsikat, punaiset ja oranssit esiin. Pimeää vastaan.

Tuleva viikko on taas jonkinmoinen voimainkoitos, kaikki värit ja vitamiinit tarvitaan. Tänään illalla opetus, samoin huomenna päivällä ja illalla. Keskiviikkona opetus sekä torstaina kaksi. Perjantaina kauppakeskuksen käytäväbasaari. Lauantaina olisi kaksi juttua päällekkäin. Sunnuntaina yksi meno. Kaikissa väleissä tuotteita kehiin ja kangasta väriin. Joten minulla riittää täksi viikoksi kivaa, vaikka vähän jaettavaksi. Voimaannuttavaa viikkoa kaikille.


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ovatpas kauniita. Onpa sulla kiireinen viikko tiedossa.. Ihan nousee hiki otsalle pelkästä ajatuksesta;) VOimia:)

tiiu kirjoitti...

Kiitos Mari, kovasti yritän miettiä mitä mieltä tässä on. Opettaminen on kyllä kivaa ja pidän työstäni, eihän tässä muuten jaksaisi. Rahakin valitettavasti sanelee työhaluihin oman osansa. Silti haluaisin löytää jonkin tasapainon asioihin,perheeseen, kotiin ja työhön.