sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Metsäneläimet

Nämä metsänasukit toin Unkarista. Puiset palapelit olivat niin ihania, että ostin ne kotia koristamaan. Värit ovat todella onnistuneet.
Suomen eläimiä tapasimme illalla metsässä koiraa ulkoiluttaessa. Hirvet ja hirvikärpäset osuivat samaan paikkaan. Onneksi koira oli jo autossa, hirven ilmestyessä hämärästä eteemme. Hirvikärpäsiä sitten kaivoimmekin joka kolosta metsässä, kotimatkalla ja kotona. Pikku Ukko totesi hämähäkkien tehneen pesän hiuksiin, niin monta ötökkää löytyi vaaleitten pitkien hiusten seasta. Pienen kesäpukuisen lumikon onnistuin bongaamaan kannon kolosta, joten tunti jaloittelua oli täydellinen elämys. Pojat rupesivat hämärässä näkemään hirviä vähän siellä sun täällä. Mietinkin miten he saavat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia maalla asumisesta. Herkkutatteja ja haapasieniä oli mukavasti, puolukoitakin olisi saanut vaikka kuinka paljon jos olisi ollut marjastamassa. Nyt keskityimme elukoihin, omaan ja metsän.

2 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Mukavaa syyssunnuntai iltaa...kaunis palapeli..

tiiu kirjoitti...

Kiitos Krisse mukavaa kun eksyt tänne sunnuntaikruisailulla. Mukavaa viikkoa Vaaralaan. Ketut kolahtavat aina,vaikka palapelinä.