keskiviikko 12. elokuuta 2009

Keskiviikko

Nyt tuntuu ihmeelliseltä. Kaikki kolme poikaa eskarissa ja koulussa 9-13. minulla on päivällä aikaa. No, kai tähänkin tottuu:)
Olen aamun katsellut matkasuunnitelmaa. Lähden toisten käsityöläisten kanssa Unkariin 20-24.8, tutustumaan sikäläisiin käsityötuotteisiin ja käsityöläisiin. Matkaohjelmaan kuuluu messu käynti isoille Budapestissä oleville käsityömessuille. Olin siellä kolme vuotta sitten syksyllä, joten on kiva lähteä nyt "tuttuun" paikkaan. Tietää hiukan mihin haluaa tutustua paremmin ja muistaa käytännön juttuja, jotka helpottavat matkaa. Kaupunki oli myös minulle jotenkin "mieleinen". Sopivan kokoinen ja kodikas.
Viime matkalta minulle tuli töihin monta ideaa, sitä toivon nytkin. Niinhän sitä sanotaan, matkailu avartaa.Ennen matkaa on kuitenkin edessä keskimmäisen ja esikoisen yhteiset sukulaissynttärit. Keskimmäisen kaverisynttärit ja pikkaisen muutakin puuhaa......

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Budabest on niin tunnelmallinen ja kaunis kaupunki. Voisin matkustaa sinne vielä kolmannenkin kerran ja maaseudulle myös. Ihmiset ovat ystävällisiä.

tiiu kirjoitti...

Ihastuin Unkariin viime matkalla, nuo messut ovat lisäbonus