perjantai 7. elokuuta 2009

Kukkia viikonlopuksi

Kuvassa on lempi kesäkukkani, kääpiösamettikukka. Muut samettikukat saavat olla puolestani rauhassa. Nuo pienet kukkat, joita on samassa kasvissa lukemattomia, kiehtovat.
Ajattelin tehdä huomisen päivityksen jo tänään. Lähdemme Ukko Kullan kanssa huomenna rippijuhliin. Sen verran kaukana juhlitaan, että startti on aamulla kello viisi:) Kummi kun olen pitää fyysinen olemus olla kirkossa klo.9.30. Juhlimme pari tuntia ja hurautamme takaisin kotiin. Laskeutumisaikamme Keski-Suomeen on noin 20.00. Kova päivä tiedossa mutta mieluinen. Vien kummilapselleni kirkkoristin. Vähän rouheampi malli käy pojalle arkeen ja juhlaan.

Ukko Kulta antoi minulle vähän aikaa sitten vihjeestä mukavan lahjan, nimipäivänä. Manoksen silkkiä ja villaa sisältävä lanka kun oli juuri minun väriseni. Valitettavasti kuvaan ei saa langan kiitoa ja pehmeyttä. Näitä lankoja himoitsen muunkin värisenä Silkkivillasta. Ajattelin tästä sävystä tehdä harmaan talvitakin seuraksi rannekkeet ja pienen kaulurin.
Hyvää viikonloppua kaikille ja auringon paistetta.

2 kommenttia:

@eerokaasinen kirjoitti...

Moi, sulla oli kuva missä käytit kranssissa venäläisiä puulusikoita, onko sulla ne yhä tallessa? Ja onko niille käyttöä? Keräilen tuollaisia lusikoita ja voisin ostaa niitä jos ei ole käyttöä.

tiiu kirjoitti...

hei Eero
Kuvissani oli todella venäläisiä puulusikoita kransseissa. Tein kranssit äitini pihaan, tavaroista joita hänellä oli. Valitettavasti lusikatkaan eivät olleet omiani, joten niitä ei minulla myynnissä ole. Onnea kuitenkin metsästykseen.