torstai 27. marraskuuta 2008

Oranssia voimaa

Vanhuus ei tule yksin, ranteitani on alkanut kolottaa. Teen niin paljon käsilläni että iltaisin on alkanut kolotus vaivata. Ilmiö on tuttu aikaisemmilta joulun alusviikoilta. Olen tehnyt useammat ranteen lämmittimet, nyt puikoilla on Drops Alpaca langasta luksusversiot, 100% alpakkaa. Aivan ihana lanka, pehmeä, lämmin, ohut ja aivan mahtava neuloa.

Illalla kun lämmitän takkaa, ajattelin virittää itseäni sisustuksen sekä joulun maailmaan. Vilkaisin vähän ja jälkiruokaohjeet näyttivät lupaavilta. Itseäni viehätti vanhassa kahvikupissa tarjoiltu vadelma-suklaa vaahto. Nam. Tiedän jälkikasvun suorastaan kiljuvan riemusta (kiljuminen on meillä suosittu tunteiden ilmaisukeino asiassa kuin asiassa) jos kokeilen ohjeita ennen joulua.


Ennen joulua herkkujen tilalla ovat uskomattoman väriset piristyspommit. Mandariinien maku ja väri ovat nyt kohdallaan. Paras sisustus elementti.


4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

En ole koskaan ollut kylmälle arka, mutta nyt käsiäni on alkanut kolottaa. Ikä ei tule yksinään selvästikään. Varsinaisia piristyspommeja nuo mandariinit.

Krisse kirjoitti...

Varmaan on alpakka lämmittimet ihanat.
Minun pitäisi varmaan kutoa alpakka sukat että hermosärky jaloissa helpottaisi.
No, kyllä villasukkakin auttaa.

Meillekin ostettiin 1,5 kg piristyspommeja, mandariineja.
-Krisse-

arleena kirjoitti...

Keltainen ja oranssi on juuri tähän aikaan paikallaan, yleensä myös nautittuna.
Värit antavat voimaa.

tiiu kirjoitti...

Elina, niin se aika kulkee:) Mandariinit ovat meillä pimeässä varsinaisia pikku aurinkoja, pikkasen kuivahtaneetkin voi käyttää koristeeksi. Mukava kun kävit.

Krisse, reumalankaa ja sukkapuikot viuhumaan niin johan toivottavasti helpottaa. Samanlaisia määriä kiikutan kotiin joka toinen päivä.

Arleena, värinä keltaista hyljin pikkaisen mutta tälläisenä päivänä kaikki aurinkoon viittaava on in.