keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Valoa kaamokseen

Maan läheiset värit ovat mukava tausta kasvin kirkkaalle vihreälle, sitruunan tuoksu raikastaa huoneen.

Keittiöön löytyi pitkän harkinnan jälkeen alumiiniset suuret valaisimet. Mietin vaikka mitä ripustuksia ja päädyin siihen, että vihreä tehosteväri yhdessä seinässä sekä värikkäät pikku esineet ovat jo niin eläviä, ettei valaisimen tarvitse olla erikoinen. Tosin lamput ovat suuria ja niitä on tuplasti. Siinä se juju, jota suosin muutenkin sisustuksessa.
Meillä sataa lunta, onneksi. Sää ,jota on ennustettu, ei oikein innosta. Harmittaa kuitenkin se, etten pääse illan hanketapaamiseen, on kansalaisopiston tuntien pito. Itse opettaminen on kivaa, varsinkin tänään, teemme kokeiluja lystereillä posliinin pinnalle. Palaverissa vain olisi ollut minua kiinnostavia asioita. No, aina ei voi onnistua.
Kaivelen vielä ennen tunneille lähtöä esiin valmiiksi värjättyjä kankaita , ne pitää silittää. Viikonloppuna sitten leikkaan ja maalaan ja ompelen. Ensi viikolla näette mitä.


4 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Minähän se täällä taass lukusilla...
Mukavaa keskivikkoiltaa sinulle!
-Krisse-

tiiu kirjoitti...

Hei Krisse kiva kun piipahtelet ja kommentoit. Mukavaa loppuviikkoa.

arleena kirjoitti...

Lamput sopivat tosi hyvin keittiöösi, teräs toistuu kodinkoneissa ja astioissa.

tiiu kirjoitti...

Arleena kiitos. Itse pidän lamppujen tehdasmaisesta ulkonäöstä. Ajattelin ensin kruunumaisia valaisimia ja kristalleja mutta päädyin yksinkertaisiin.