tiistai 8. heinäkuuta 2008

Ukko kulta on aarre


Sitä on sitten shoppailtu. Ensimmäinen alematto, löytö eteiseen, harmaa musta ruudullinen räsymatto. Toinen löytö oli vaalean harmaa pörrömatto olohuoneen toiseen päähän. 160 kertaa 240 cm peittää lattiaa tehokkaasti ja pehmentää valkoisen seinänlevysen kirjahyllyn ilmettä.

Sitten sen aarteen kädenjälkeä. Keittiöremontti ja remontit yleensä ovat armaan puolisoni tekemiä. Minulla on onni olla naimisissa sisustuksesta kiinnostuneen miehen kanssa.

Valkoinen valaisin lista on omaa suunnittelua. Maksanut noin 10 euroa. Etsimme pitkään mieleistä valaisinta keittiöön. Poistettuamme yläkaapit, lähtivät myös loisteputket kaappien alareunasta. Täysin pimeässä työskentely ei onnistu, joten jotain piti miettiä tilalle. Tausta seinä on laatoitettu lattiasta kattoon valkoisella 15 kertaa 15 laatalla ja saumattu valkoisella saumausaineella. Emme halunneet kiinnittää laattoihin valaisimia, joten mietimme Ukko kullan kanssa vaikka millaisia ratkaisuja. Niin siinä sitten kävi, että ukko kulta toi luontaisetuna ilmaista koivuvaneria palan. Maalasi vanerin puolikiiltävällä valkoisella maalilla, sahasi reijät Ikeasta (alennuskorista napattuihin) ostetuille spoteille ja kiinnitti hopean väriset huonekalukoukut kattoon ja vaneriin. Ukko kulta on aarre.
Alla on lisää alennusmyynti löytöjä. Valkoiseen, mustaan ja harmaaseen taustaan löytyi useampi matto. Ruuturäsymatot tulivat eteiseen, olohuoneeseen kaksi pörröistä. Olohuoneen kulmasohvan eteen tuli tumman harmaa pörrömatto vastakohdaksi nahkasohvalle. 120 cm pyöreä matto on kuin tehty siihen kohtaan. Valitsin tarkoituksella olohuoneen mattoihin hivenen eri tummuus asteen harmaat.


Pieni räsymatto ei mene lattialle muuten kuin selän tukena. Ompelen kolme saumaa ja 60 kertaa 60 cm kokoinen tyyny on valmis. Nämä tyynyt kestävät käyttöä ja poikien leikkejä.


Ei kommentteja: