perjantai 27. kesäkuuta 2008

Viikonlopun odotusta

Iltapäivällä haen vanhan aseman avaimen ja käyn tarkastamassa ulkoteltan pystytyksen. Huomen aamulla starttaan auton klo 7.00 kohti tapahtumapaikkaa. Sitten en tiedäkään milloin tulen kotiin, ehkäpä sunnuntaina noin kello kymmenen, kun kaikki on siivottu pois. Maanantaina klo 8.30 haen varaston avaimen, varastoon raahaan päivän aikana työhuoneeni sisällön. Työhuoneen avaimen palautus on tiistai aamuna. Minun ei tarvitse miettiä mitä teen viikonloppuna. Toivottavasti teillä on vähän rennommat suunnitelmat. Sanoin kyllä Ukko kullalle pitäväni ensi viikolla kaksi vapaapäivää ennen kuin ryhdyn kellaria siivoamaan. Tällä hetkellä tuntuu lähinnä siltä, että kunhan selviäisi maanantaihin. Taisi mennä vähän liian synkäksi. Huokaan ilosta kun asiat on hoidettu, tosin asemalla ei väsymystä huomaakaan kun ihmisiä on ympärillä. Siellä myös ympäristö on todella kaunis.
Hyvää viikonloppua kaikille, toivottavasti aurinko paistaa

5 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Onnea tapahtumaan!

Silkkivilla kirjoitti...

ihan tulin tänne ilmoittamaan että tein nyt blogin silkkivillalle
http://silkkivilla.blogspot.com/

sinne vaan kurkkimaan :) vaikka hirveästi ei olla ehditty sitä päivitämään.

Ihan tässä meinasin unohtua taas juttujasi lukemaan :) sulla on muuten kivoja lapsia! mitä nyt vähän juttelin viikonloppuna!

-elina-

Silkkivilla kirjoitti...

niijoo ja kiitos vinkeistä :D

tiiu kirjoitti...

Hei
hädässä ystävä tunnetaan, hyvä että voin auttaa. Kiitos, vai ehditte te keskustella jälkikasvun kanssa....Hirvittää ihan ajatella mitä ne tihut on puhunut.

tiiu kirjoitti...

Hanne, kiitos onnea aina tarvitaan. Sään suhteen meillä sitä olikin.