keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

En valita

Tarha varjohiipan lehdet ovat upeita, luonnon omaa pitsiä.
Olen aamun palaverin ja puheluiden jälkeen yrittänyt keskittyä maalaamiseen. Kankaita ei ole syntynyt. Maalia ovat saaneet seinät, valkoisen rinnalle olen sutinut harmaata. Eteiseen tuli rajattu alue ja takan muuri muuttui tummemmaksi. Mietin vielä rajattua plokkia esim. keittiön ikkunan ylle. Saas nähdä. Huomenna rokkuu sähkömies johdoissa ja listoja kiinnitellään. Viikonlopuksi yritetään saada valmista, valokuviakin voi olla luvassa.
En valita, meillä on varjossa 22 astetta lämmintä ja huomenna on luvattu lämpimämpää. Positiivisia asioita on se, että maali kuivuu ennätys ajassa. Hiellä voisi kyllä täyttää uima-altaan.
Soittelin aamulla muutaman puhelun ja ehdottomasti paras koskaan kuulemani puhelimeen vastaus tuli vastaan. Puhelimesta kuului, Metsäkulman menninkäinen kuusenkerkkiä keräämässä. Menninkäinen ei voinut puhua ennen kuin oli laskeutunut tikkailta alas. Koskaan ei voi tietää mikä asia pelastaa viikon.

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Kovastipa olet taas ahkerana ollut. Hellettä on luvassa, luulisi siinä hiki tulevan maalatessa.

tiiu kirjoitti...

Hanne, helle on hellinyt, maali on kuivunut. Katselin kalenteria kiirettä pitää. Itseasiassa elokuussa voisi olla mahdollista lukea pari kirjaa ja lymytä peiton alla.