keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Kiirettä pitää


Tässäpä syy miksi olen ollut kiireinen ja kiire jatkuu vielä vähän aikaa. Tuon ilmoituksen taustalla tapahtuva työ on aika kokonaisvaltaista ja aikaa viepää.
Olin viime viikolla kaksi päivää reissussa. Turku ja Fiskars veti puolensa. Tutustuimme Luostarin mäkeen, piipahdimme pienissä käsityöläispajoissa ja lammastilalla, joka jalostaa tuotteensa itse. Matka oli todella antoisa, tosin jatkuva aikataulussa pysyminen väsytti enemmän kuin arvasin. Olisin tarvinnut viikon toipumisajan. Matkalla retkahdin ihanaan pellava mekkoon ja rannerenkaaseen, joka on valmistettu matta valkoisista vuorikristalleista. Hopeaseppä on valmistanut lukon ja suunnitellut sekä koonnut korun.
Lauantaina osallistuin kauppakeskuksen käytävässä myyntitapahtumaan, työnäytöksen puolelle tuo kyllä kallistui. Sen jälkeen on sitten sairastettu, Pikku ukkon vatsasairaus pysäytti koko junan. Aikataulujen uudelleen sovitus on vienyt enemmän aikaa kun luulin, vielä pitäisi pystyttää myyntinäyttely ennen juhannusta. Ensi viikon minä sitten pyhitän Rautakengälle ja Pumpulipaidalle, eikä aika varmaan tule pitkäksi.
Minä en toivo juhannukseksi mukavaa säätä, älkää kivittäkö. Auringon paistetta sen sijaan saisi tulla viikko juhannuksen jälkeen.

Ei kommentteja: