tiistai 4. maaliskuuta 2008

Loman jälkeinen elämä

Eilinen oli ensimmäinen opetus ilta. Tänään päivä on arkista aherrusta ja varastettuja hetkiä rauhoittumiseen. Flunssa vie vielä voimia ja eilen ei tarvinnut nukkumattia odotella.
Opetan keskiviikkona ja torstaina normaalit tuntini. Perjantaina pidämme käsityömuseolla pajaa ja työnäytöstä. Lauantaina on toisen näyttelymme avajaiset ja myyntipäivä, ehkä en viitsi miettiä mitä teen sunnuntaina
Munabuumi on ollut hämmentävä, ihmiset tuntuvat todella kiinnostuneelta pisanka tekniikasta. Perjantaina saattaa olla tv päivä, museon tiedottaja on jutellut alueuutisten ihmisten kanssa ja saattaa olla, että löydymme telkkarista myös. Saas nähdä. Itse pidän kovasti työnäytöksistä, pääsee juttelemaan ihmisten kanssa ja näyttämään kunnolla mitä tekee.
Kesälle hivutin vielä yhden kurssin, menen emalointi kurssille, ihanaa. Olen odottanut lähellä olevaa kurssia ja nyt tuttavani vihjaisi kesäkuussa toteutuvasta kolmen päivän kurssista. Heti eilen aamuna soitin ja mahduin vielä mukaan, mahtavaa. Kesällä opiskelen sitten viikon posliininmaalausta, kolme päivää emalointia ja kolme päivää batiikkia. Kuulin myös, että koulutus, jossa syksyn kävin, saa jatkoa. Mielenkiinnolla odottelen olisiko esinekulttuurisesta hankkeesta minulle myös iloa ja hyötyä. Opiskelun ja työn iloa kaikille.

9 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Mitä tarkkaan ottaen on tuo pisankatekniikka?

magi kirjoitti...

Minäkin rakentelen tässä viikonlopun kurssia.... viimesilauksia! Työiloa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Sulla on tosi ihania töitä! Kävin blogilistalta hakemassa maalaavia blogilaisia ja löysin tänne.Itse harrastan vedataidetta. Ortodoksina pisankamaalaus kiinnostaa myös. Mutta kärsivällisyys ei riittäne..

Lasineito kirjoitti...

Moikkelis:)))
Kurkkaa sivulleni siellä jotain sinulle:))))))))

Hallatar kirjoitti...

Emalointikurssi kuulostaa ihanalle... =)

Koko blogistanianko se flunssa mokoma kävi läpi?!
Paranemisia!

Hanne kirjoitti...

Turkoosissa talossa on varmaankin pääsiäiskiireitä...

Olen sellaisella asialla liikkeellä, että minusta olisi kiva, jos me käsityöyrittäjät löydyttäisiin blogilista.fi:n hakemistosta. Löysin sieltä kohdan KÄSITYÖLÄISET, jossa on nyt kolme blogia. Jos hakusanoiksi lisää tarpeeksi moni tuon sanan, voisi se tulla viralliseen hakemistoonkinkin. Näin olen ymmärtänyt.Voisi kehoittaa kaikkia tuntemiamme käsityöyrittäjä-bloggaajia tekemään sama temppu...

Inkivääri kirjoitti...

Hiljaista on...

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tiina,
kaunis kiitos ihanasta kokeilevasta kädentaitokurssistasi - olet todella taitava ja täynnä ideoita!
Kyllä on selvä ero tosi taiteilijan ja harrastelijan välillä - kädenjälkesi erottaa töissäsi!
Toivottavasti täällä blogissa voi nähdä tuleviakin töitäsi,
terveisin
Hannaleena

tiiu kirjoitti...

Hei kaikille, kiitos kommenteista, pääsiäis ym kiireitä on sitten riittänyt mutta sain nykäistyä itseni takaisin blogistaniaan. Kiireetkin hellittävät, ainakin hetkeksi:) ainakin saamattomuuden suo.