keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Loppiainen meni ja nyt on virallisesti joulu ohi. Olen joulun sekä uuden vuoden pyhät levännyt ja nukkunut. Väsymystä on peitottu oikein urakalla. Ensi viikolla alkaa taas työelämä, siihen asti venyn vielä. Vieraita on tulossa parina päivänä, joten sosiaalinen elämäkin tulee hoidettua. Olen tietoisesti kerännyt ideoita tuotteista ja pyöritellyt niitä päässäni. Voisinko laittaa stopin vanhalle ja kuoriutua uutena tähän vuoteen. Yritän ainakin.
Ulkona, ennen joulua tullut lumipeite on vahvistunut ja meillä on oikea talvi. Eilen kun ajelin pyryssä ja tuiskussa, mietin miten ihanaa on, kun on kunnon talvi. Mielummin kinokset ja 18 astetta pakkasta kuin loska ja pimeys. Olihan eksotiikka puolikin järjestyksessä, kun loppumatkasta tie katosi ja suunnistin auraustolppien perusteella kotiin. Pienellä vauhdilla kotikin löytyi, enkä tarvinnut traktoria apuun tällä kertaa.
Oikein ihanaa uuden vuoden alkua teille kaikille, vaikka tällä tavalla hivenen myöhässä. Kuten jo otsikossa totesin, uusi vuosi ja uudet kujeet Turkoosissakin talossa.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiitos samoin:) Oikein mukiin menevää vuotta sinulle ja perheellesi!

Hanne kirjoitti...

Minäkin olen yrittänyt (ja osittain onnistunutkin) tuota kuoriutumista. Onnistuuhan se, kun oikein pinnistelee. Ei se helppoa kyllä ole. Mutta hyvä, jos onnistut edes osittain. Sekin on jo jotain. Seuraavalla kerralla taas vähän enemmän.

Minäkin tykkään kuivasta pakkaskelistä.

Hyvät uuden vuoden toivotukset!

tiiu kirjoitti...

Mari kiitos samoin. Uudet tuulet puhaltamaan.

Hanne, Kiitos. Yritystä löytyy mutta yhteenveto tulee vasta ensi tammikuussa. Onnea jatkuvaan muutokseen.